NBA

Το τρελό φινάλε στο Χόρνετς - Γουόριορς: Η αποβολή του Γκριν και ο clutch Ροζίερ

Τέρι Ροζίερ και ΛαΜέλο Μπολ πανηγυρίζουν το νικητήριο καλάθι του πρώτου σε αγώνα με τους Γουόριορς
Τέρι Ροζίερ και ΛαΜέλο Μπολ πανηγυρίζουν το νικητήριο καλάθι του πρώτου σε αγώνα με τους Γουόριορς Ⓒ 2021 CHRIS CARLSON/ ASSOCIATED PRESS

Το τζάμπολ που δεν δόθηκε, ο εκνευρισμός του Ντρέιμοντ Γκριν που έφερε δύο απανωτές τεχνικές ποινές και την αποβολή του και buzzer-beater του Ροζίερ. Δείτε το τρελό φινάλε του Χόρνετς - Γουόριορς στην νίκη των πρώτων με 102-100

Ο αγώνες των Χόρνετς με τους Γουόριορς θα μείνει στην ιστορία λόγω του τρελού φινάλε του στην νίκη των πρώτων με 102-100, αφού έγιναν πράγματα που δεν τα βλέπει κάποιος συχνά.

Υπεύθυνος για αυτό ήταν κυρίως ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος κρέμασε το Γκόλντεν Στέιτ στο τέλος, δίνοντας την ευκαιρία στον Τέρι Ροζίερ να εκτελέσει στο φινάλε τους Γουόριορς με buzzer-beater.

Ο Γκριν ήταν αυτός που με το σκορ στο 98-100 για το Γκόλντεν Στέιτ τρελάθηκε όταν έπειτα από τζάμπολ έπεσε στο παρκέ με τον Γκόρντον Χέιγουορντ και αντί οι διαιτητές να δώσουν νέο τζάμπολ (που έμοιαζε και η σωστή απόφαση) αποφάσισαν να δώσουν τάιμ-άουτ στους Χόρνετς. Τα νεύρα όμως του Γκριν είχαν ως αποτέλεσμα να χρεωθεί με διπλή τεχνική ποινή και να αποβληθεί. Δείτε την σχετική φάση.

Αυτή η διπλή τεχνική ποινή όμως έδωσε δώρο στους Χόρνετς δύο βολές, με τον Ροζίερ να ευστοχεί και στις δύο ισοφαρίζοντας σε 100-100. Αμέσως μετά, ο Ροζίερ πήρε την τελευταία επίθεση και ευστόχησε σε buzzer-beater από την αριστερή γωνία, δίνοντας την νίκη στους Χόρνετς με 102-100 μέσα σε αποθέωση, με τους Γουόριορς να τα βάζουν με την τύχη τους.

Δείτε το buzzer-beater του Ροζίερ:

Photo Credits: ⓒ 2021 Chris Carlson/ Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ