NBA

Ντρέιμοντ Γκριν: "Δεν είναι διαδηλωτές αυτοί που πήγαν στο Καπιτώλιο, είναι γαμ...νοι τρομοκράτες"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σε αγώνα των Γουόριορς με τους Λέικερς την σεζόν 2019/20
Ο Ντρέιμοντ Γκριν σε αγώνα των Γουόριορς με τους Λέικερς την σεζόν 2019/20 AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ξέσπασε με δηλώσεις του για όσα έγιναν στο Καπιτώλιο λόγω της εισβολής των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι αυτό που έγινε ήταν τρομοκρατική επίθεση.

Η κατάσταση στις ΗΠΑ ξέφυγε τις τελευταίες ώρες, μετά την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο. Ο κόσμος φοβάται. Και ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν άντεξε άλλο βλέποντας όλα αυτά. Ξέσπασε.

Με τις μνήμες από την αθώωση του αστυνομικού που πυροβόλησε χωρίς λόγο τον Αφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ να είναι νωπές, το γεγονός ότι οι οπαδοί του Τραμπ μπήκαν με την άνεσή τους σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα μέρη στον κόσμο σαν να κάνουν βόλτα στην αυλή τους εξόργισε τον σταρ των Γουόριορς, ο οποίος χρησιμοποίησε επιθετικό λόγο για να περιγράψει αυτό που έγινε.

Συγκεκριμένα, ο Γκριν δήλωσε: "Όλο αυτό που έγινε δείχνει ότι το πολιτικό σύστημα χτίστηκε εναντίον μαύρων και καφέ ανθρώπων. Και αυτός είναι ο λόγος που οι αντιδράσεις είναι διαφορετικές. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος μπορεί να μπει ή να σπάσει μία πόρτα για να μπει στο γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου και να βάλει τα πόδια του στο τραπέζι σαν να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του.

Όταν μπαίνεις με την βία σε ένα κτίριο, αποφασίζεις να σπάσεις παράθυρα και κουβαλάς το πόντιουμ και άλλα πράγματα, αυτό δεν είναι διαμαρτυρία, είναι τρομοκρατική επίθεση.

Σταματήστε να περιγράφετε αυτούς τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που περιγράφετε κάποιον που απλώς στέκεται εκεί και τονίζει την θέση του λέγοντας "Θέλουμε δικαιοσύνη. Θέλουμε ειρήνη". Σταματήστε να χρησιμοποιείτε την ίδια λέξη. Δείχνει ασέβεια, είναι γελοίο και ντροπιαστικό. Το να αποκαλείτε αυτούς του ανθρώπους διαδηλωτές. Δεν είναι γαμ...νοι διαδηλωτές, είναι γαμ...νοι τρομοκράτες".

Δείτε το VIDEO με το ξέσπασμα του Γκριν:

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ