Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντούσαν Σάκοτα, η επιστροφή: Τι έκανε ο 37χρονος φόργουορντ στο ντεμπούτο του στη Γ' Εθνική με τον Ερμή Αργυρούπολης

Ντούσαν Σάκοτα, η επιστροφή: Τι έκανε ο 37χρονος φόργουορντ στο ντεμπούτο του στη Γ' Εθνική με τον Ερμή Αργυρούπολης

Γεμάτο ντεμπούτο με τον Ερμή Αργυρούπολης είχε ο Ντούσαν Σάκοτα, που γύρισε στα παρκέ σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά από την αποχώρησή του από το μπάσκετ.

Ταλαιπωρημένος από σοβαρούς τραυματισμούς και προβλήματα υγείας, ο Ντούσαν Σάκοτα σταμάτησε το μπάσκετ το 2020 μετά από μία σημαντική πορεία με θητείες σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Σκαβολίνι, Οστάνδη, Ενισέι, Βαρέζε και Μούρθια. Κι όμως, στα 37 του πια, ο ύψους 2μ.11 φόργουορντ γύρισε στα παρκέ για να ενισχύσει τον Ερμή Αργυρούπολης και την Κυριακή (3/12) έκανε και το ντεμπούτο του στην National League 2 (Γ' Εθνική).

Ο Σάκοτα έμεινε στο παρκέ για 17 λεπτά, σκόραρε 13 πόντους (2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/3 βολές) και είχε συνολικά καλή παρουσία στην νίκη επί του ΑΟΚ Χανίων με 81-49. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ερμής Αργυρούπολης ανέβηκε στο 5-2, συνεχίζει να καταδιώκει τον Χολαργό (6-1) και έχει πίσω του την Πεύκη, την Ηλιούπολη, την Ελευθερία Μοσχάτου, τον Πορφύρα, τη Δάφνη Δαφνίου, την Νίκη Αμαρουσίου, το Ηράκλειο, την Ένωση Ιλίου, τους Αγίους Αναργύρους και τον ΑΟΚ Χανίων.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ