ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Το SPORT24 ανέβηκε στο σπίτι του Ντούντα στο Παλαιό Φάληρο

Το κουδούνι στην οικία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο Παλαιό Φάληρο
Το κουδούνι στην οικία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο Παλαιό Φάληρο SPORT24

Το SPORT24 βρέθηκε στο σπίτι του Ντούσαν Ιβκοβιτς στην Ελλάδα και μίλησε με τους ανθρώπους που τον έζησαν όσο λίγοι. Ο κτηνίατρος, η μεταγραφή του Σπανούλη και ο γεμάτος περιστεριώνας στην ταράτσα με τα αγαπημένα του περιστέρια.

Μπορεί να έχουν περάσει οι πρώτες ώρες, ωστόσο το σοκ της είδησης του θανάτου του Ντούσαν Ιβκοβιτς ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί. Μια είδηση που συγκλόνισε όχι μόνο τον χώρο του μπάσκετ αλλά και συνολικά ολοκλήρου του παγκόσμιου αθλητισμού. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά άλλωστε.

Αντίστοιχη και η θλίψη που σκόρπισε η απώλεια του στους ανθρώπους που ζούσαν δίπλα του. Που έβλεπαν τον Ντούντα έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Που βίωναν την ανθρώπινη πλευρά του. Εκεί στην γειτονιά του στο Παλαιό Φάληρο, όπου ο Σέρβος τεχνικός περνούσε τις περισσότερες ώρες κατά την παραμονή του στην Ελλάδα. Στην λευκή πολυκατοικία της οδού Άτλαντος. Στην ταράτσα της οποίας ο "Σοφός" είχε τον περιστεριώνα του γεμάτο με τα αγαπημένα του περιστέρια.

Το SPORT24 βρέθηκε στο σπίτι του Ντούσαν Ιβκοβιτς στην Ελλάδα και μίλησε με τους ανθρώπους που τον έζησαν όσο λίγοι. Άνθρωποι όπως ο κ. Κώστας και η κ. Κατερίνα που έχουν να πουν τα καλύτερα για τον Σέρβο τεχνικό.

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ