ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

Ντουράντ: "Λατρεύω να βλέπω παιχνίδια της EuroLeague, αλλά δεν νομίζω να κλείσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα"

Ντουράντ: "Λατρεύω να βλέπω παιχνίδια της EuroLeague, αλλά δεν νομίζω να κλείσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα"
PRINTSCREEN

Το 2019 έλεγε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Το 2022 ο Κέβιν Ντουράντ έχει αναθεωρήσει για την εν λόγω δήλωση.

Το 2019 ο Κέβιν Ντουράντ είχε δηλώσει στην εκπομπή "How Hungry Are You?" του Σερτζ Ιμπάκα ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Η εν λόγω δήλωση είχε συζητηθεί αρκετά και είχε ξεσηκώσει όχι μόνο τους φίλους των Μπλαουγκράνα, αλλά και όλο το ευρωπαϊκό κοινό, μιας και KD είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτης της τελευταίας δεκαετίας στο NBA.

Από τότε έχουν περάσει 3 χρόνια και ο Ντουράντ δεν δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στη δύση της καριέρας του μετρώντας 29.9 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ σε 29 παιχνίδια με τους Νετς φέτος. Ωστόσο, οι Ισπανοί ρεπόρτερ της Mundo Deportivo που βρέθηκαν στο παιχνίδι του Μπρούκλιν με τους Ράπτορς δεν έχασαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον 34χρονο φόργουορντ αν το πλάνο του να παίξει στην Μπάρτσα ισχύει ακόμα.

Ο KD μάλλον τους απογοήτευσε βέβαια, καθώς απάντησε πως: "Ήμουν ενθουσιασμένος τότε. Είχα κερδίσει το πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια (2017 και 2018), έπαιζα πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι όταν φτάνεις το peak σου ως παίκτης του NBA αρχίζεις να σκέφτεσαι το τέλος, για αυτό είπα κάτι τόσο τρελό. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την EuroLeague, έχω φίλους εκεί, λατρεύω να βλέπω παιχνίδια, αλλά δεν νομίζω να κλείσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα, παρόλο που είχε ακουστεί πολύ ωραίο όταν το είχα πει".

TAGS ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ NBA EUROLEAGUE ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ