NBA

Ντουράντ και Κόνλεϊ πήραν Όσκαρ ως παραγωγοί για το "Two Distant Strangers"

Ο Κέβιν Ντουράντ στον πάγκο των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ στον πάγκο των Νετς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ASSOCIATED PRESS

Οι Κέβιν Ντουράντ και Μάικ Κόνλεϊ ήταν ανάμεσα στους νικητές των Όσκαρ, αφού ήταν ανάμεσα στους παραγωγούς του "Two Distant Strangers" που πήρε το βραβείο για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους.

Στην ίσως πιο ιδιαίτερη τελετή των Όσκαρ όλων των εποχών λόγω του κορονοϊού υπήρχε και λίγο ΝΒΑ, έστω και έμμεσα, χάρη στους Κέβιν Ντουράντ των Νετς και Μάικ Κόνλεί των Τζαζ.

Οι δύο All Star ήταν ανάμεσα στους παραγωγούς του εξαιρετικού "Two Distant Strangers" που πλέον προβάλλεται και στο Netflix, το οποίο πήρε το Όσκαρ της κορυφαίας ταινίας μικρού μήκους.

Το έργο πραγματεύεται την αστυνομική βία εναντίον των Αφροαμερικανών, σε ένα είδος δραματικής "Ημέρα της Μαρμότας", όπου η μέρα επαναλαμβάνεται, σε μία ταινία που προφανώς έγινε με τελευταία αφορμή την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στην Μινεσότα στις 25 Μαΐου 2020 από τον αστυνομικό Ντέρικ Σόβιν, που έφερε αναταράξεις στις ΗΠΑ, αλλά και στο ΝΒΑ.

Οι Ντουράντ και Κόνλεϊ ήταν δύο εκ των δέκα εκτελεστικών παραγωγών του έργου, μπαίνοντας πλέον σε ένα ξεχωριστό γκρουπ: Αυτό των ΝΒΑερς που έχουν κατακτήσει το Όσκαρ, το οποίο μέχρι πρότινος είχε ως μοναδικό μέλος τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος το 2018 είχε πάρει το Όσκαρ για το "Dear Basketball".

Δείτε το τρέιλερ του "Two Distant Strangers":

Photo Credits: ⓒ 2021 Jeff Chiu/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ