NBA

Ντουράντ για τον αποκλεισμό των Σανς: "Ήταν πολύ άσχημο αίσθημα, ήταν ντροπιαστικό"

Ντουράντ για τον αποκλεισμό των Σανς: "Ήταν πολύ άσχημο αίσθημα, ήταν ντροπιαστικό"
PRINTSCREEN

Νωρίς τελείωσε για τον Κέβιν Ντουράντ και τους Σανς η φετινή σεζόν, αφού η ομάδα από το Φοίνιξ αποκλείστηκε από τους Νάγκετς στο δεύτερο γύρο των playoffs. Ο KD δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά τον αποκλεισμό.

Ο Κέβιν Ντουράντ έφυγε μεσούσης της σεζόν από το Μπρούκλιν για το Φοίνιξ, αλλά δεν δικαιώθηκε ακριβώς με την επιλογή του, αφού οι Σανς αποκλείστηκαν με 4-2 από τους Νάγκετς στα ημιτελικά της Δύσης.

Φυσικά, η εν λόγω εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στον KD, ο οποίος ανέφερε μετά την ήττα: "Πέρασα πολύ ωραία παίζοντας και γνωρίζοντας αυτά τα παιδιά, μένοντας στο Φοίνιξ και παίζοντας για τον κόουτς Μόντι και το σταφ του. Πρέπει να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο σε ένα βαθύτερο επίπεδο, τόσο προσωπικά, όσο και ως μπασκετμπολίστες. Πιστεύω πως αυτό θα γίνει.

Ήταν χάλια. Ήταν ένα πολύ άσχημο αίσθημα. Ήταν ντροπιαστικό. Βγήκαν έξω, μας χτύπησαν στο στόμα και εμείς δεν μπορέσαμε να συνέλθουμε. Πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα γιατί είναι μία πειθαρχημένη ομάδα. Οι ήττες όμως υπάρχουν. Το σημαντικό είναι να σηκωθείς, να συνεχίσεις να παλεύεις και να βρεις τρόπους να γίνεις καλύτερος. Αυτό είναι το μοτίβο, να συνεχίσουμε να προσαρμοζόμαστε και να δούμε τι μπορεί να γίνει για να επιστρέψουμε καλύτεροι".

Όσο για το αν εντυπωσιάστηκε από τις εμφανίσεις του Νίκολα Γιόκιτς, είπε: "Πάντα σεβόμουν τον Γιόκιτς και ήξερα πόσο σπουδαίος είναι. Δεν με εξέπληξε, αν και βρίσκεται στο peak της καριέρας του. Δεν έμαθα κάτι καινούργιο. Οι Νάγκετς είναι καλή ομάδα, με βάθος. Αποτελείται από πολλούς παίκτες που παίζουν καλά μαζί. Έχουν συνέχεια. Ο κόουτς Μαλόουν είναι εκεί, πόσο, έξι χρόνια; Ξέρεις τους παίκτες και το σύστημα όταν παίζουν μαζί τόσα χρόνια. Δεν εξεπλάγην καθόλου από τον Γιόκιτς, είναι από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν ακουμπήσει ποτέ την μπάλα του μπάσκετ. Βγήκε εκεί έξω και έκανε αυτό που έπρεπε".

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ