EUROLEAGUE

Χίμκι - Μακάμπι: Ο Ντόρσεϊ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση μετά το τάιμ άουτ του Σφαιρόπουλου

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σκοράρει προ του Αλεξέι Σβεντ στην EuroLeague στον αγώνα Μακάμπι - Χίμκι για την σεζόν 2020/21
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σκοράρει προ του Αλεξέι Σβεντ στην EuroLeague MACCABI TEL AVIV BC / TWITTER

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ οδήγησε το παιχνίδι της Μακάμπι με τη Χίμκι στην παράταση, αφού σκόραρε για τρεις στα 10.2'' για το τέλος, κάνοντας ό,τι ακριβώς είχε σχεδιάσει στο πινακάκι του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (VIDEO).

Η Μακάμπι κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι με τη Χίμκι στην παράταση, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε μειονεκτική θέση στο τελευταίο λεπτό. Ένα εντυπωσιακό μπλοκ του Οθέλο Χάντερ στον Γιόνας Γερέμπκο και το μεγάλο τρίποντο του Τάιλερ Ντόρσεϊ έστειλαν την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο, με τον ομογενή γκαρντ να σημειώνει το 8ο (!) τρίποντό του στο καταλληλότερο σημείο, με 10.2'' για το τέλος της κανονικής διάρκειας (81-81).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κάλεσε τάιμ άουτ μετά από το τέταρτο ομαδικό φάουλ που έκαναν οι γηπεδούχοι, σχεδίασε στο πινακάκι του ένα τρίποντο του Τάιλερ Ντόρσεϊ και... είδε τους παίκτες του να υλοποιούν τις εντολές του μέχρι κεραίας.

Η αρμονία στις κινήσεις όλων ήταν εντυπωσιακή, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έβαλε το μεγαλύτερο σουτ του αγώνα, για να δικαιώσει απολύτως τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την επιλογή του. Μέσα σε όλα, έκανε ρεκόρ καριέρας με τα οκτώ τρίποντα, έχοντας τρία περισσότερα από την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του στην EuroLeague, το περσινό εντός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: Maccabi Tel Aviv BC / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ