ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντόρσεϊ: "Τα θέλουμε όλα, πρωτάθλημα, Κύπελλο και playoffs EuroLeague"

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Media Day του Ολυμπιακού
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Media Day του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είπε στη Media Day του Ολυμπιακού και της Bwin πως η ομάδα θέλει να κατακτήσει το νταμπλ και να μπει στα playoffs της EuroLeague. Ο Τόμας Γουόκαπ είπε πως ανατρίχιασε με την γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο νεοαποκτηθείς διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ, μίλησε στη Media Day των Πειραιωτών και της Bwin, αναφέροντας για τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Τα θέλουμε όλα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και playoffs EuroLeague. Έχουμε δουλέψει πολύ και χαίρομαι που ξεκινάμε. Είμαστε μια ομάδα playoffs και θέλουμε όλους τους τίτλους εντός Ελλάδας.

Για το αν νιώθει πίεση για τον ρόλο του, απάντησε: "Ήρθα εδώ να κάνω το παιχνίδι μου, όπως μου ζήτησε ο κόουτς και θέλω να βγω μπροστά και να είμαι ηγέτης. Το γεγονός ότι υπάρχουν προσδοκίες, με βοηθάει".

Ο Τόμας Γουόκαπ ρωτήθηκε για την γιορτή στον Βασίλη Σπανούλη: "Το να είμαι μέρος αυτής της γιορτής, ήταν όμορφο. Να είμαι εδώ, να βλέπω το βίντεο, ακόμα και αν και δεν είμαι Έλληνας, ανατρίχιασα, έστω και αν δεν έπαιξα μαζί του. Ακόμα βέβαια θέλω να παίξω μαζί του, δεν αλλάζει αυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ