G-LEAGUE

Ντόρσεϊ: Ασταμάτητος κόντρα στους Σταρς, τα έβαλε με όλους τους τρόπους

Ντόρσεϊ: Ασταμάτητος κόντρα στους Σταρς, τα έβαλε με όλους τους τρόπους

Οι Τέξας Λέτζεντς έχασαν από τους Σολτ Λέικ Σταρς στην G-League, αλλά αν μη τι άλλο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ξεχώρισε με την πληθωρική εμφάνισή του.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φροντίζει να κλέβει τις εντυπώσεις ακόμη και σε παιχνίδια που οι Τέξας Λέτζεντς γνωρίζουν την ήττα στην G-League. Όπως ακριβώς συνέβη στο 125-116 από τους Σολτ Λέικ Σταρς στο Φρίσκο.

Με ποικιλία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, αλλά κυρίως στο σκοράρισμα, ο ομογενής περιφερειακός ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 30 πόντους, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα στα 36 λεπτά της παραμονής του στο παρκέ. Συνολικά τέλειωσε το ματς με 50% στην επίθεση (12/24), σουτάροντας με 6/13 πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων. Εκτέλεσε μάλιστα με κάθε πιθανό τρόπο: είτε εν στάση είτε μετά από ντρίμπλα είτε από hand off είτε από προσωπική ενέργεια.

Ο Ντόρσεϊ παίζει κατά μέσο όρο 31.1 λεπτά ανά παιχνίδι στο πρωτάθλημα και μετρά 21.5 πόντους με 38% από το τρίποντο, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Έπαιξε, δεν βοήθησε ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Σε αντίθεση με τον διεθνή περιφερειακό, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα. Έπαιξε μεν 18 λεπτά στην ήττα των Γουισκόνσιν Χερντ με 153-132 από τους Ντελάγουερ Μπλου Κόατς, αλλά οι 6 πόντοι του με 2/3 προσπάθειες και τα 2 ριμπάουντ δεν θα ήταν δυνατόν κάποια διαφορά.

Τουλάχιστον έπαιξε ένα καλό πικ εν ρολ, καθώς μετά το σκριν βυθίστηκε, υποδέχθηκε την μπάλα και την άφησε στο καλάθι.

TAGS G-LEAGUE ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ