NBA

Ντόντσιτς: "Σημαίνει πολλά για μένα το φιλικό με τη Ρεάλ, η χημεία με τον Ίρβινγκ χρειάζεται χρόνο"

Dallas Mavericks guard Kyrie Irving (2) listens to guard Luka Doncic (77) in the first quarter of an NBA basketball game against the Sacramento Kings in Sacramento, Calif., Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/José Luis Villegas)
Dallas Mavericks guard Kyrie Irving (2) listens to guard Luka Doncic (77) in the first quarter of an NBA basketball game against the Sacramento Kings in Sacramento, Calif., Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/José Luis Villegas) © 2023 JOSE LUIS VILLEGAS / AP IMAGES

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν βλέπει την ώρα για το φιλικό των Μάβερικς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ενώ αισθάνεται αισιόδοξος για τη συνεργασία του με τον Καϊρί Ίρβινγκ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο MundoBasket 2023 ο Λούκα Ντόντσιτς μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς NBA. Ο ταλαντούχος γκαρντ των Μάβερικς μίλησε τόσο για το φιλικό που θα δώσει το Ντάλας με την πρώην ομάδα του, τη Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center στις 10 Οκτωβρίου, όσο και για τη συνεργασία του με τον Καϊρί Ίρβινγκ.

"Εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα να μιλάω αγγλικά και ισπανικά, να παίζω μπάσκετ. Αυτό είναι το δεύτερό μου σπίτι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω. Σημαίνει πολλά για εμένα. Το σκέφτομαι συνέχεια από το τότε που μου είπαν ότι θα γίνει", είπε αρχικά ο Λούκα.

"Θα είναι καλύτερα τα πράγματα σίγουρα. Ο Ίρβινγκ ήρθε στη μέση της σεζόν και δεν είχε αρκετό χρόνο. Ξεκινήσαμε απλά να παίζουμε παιχνίδια. Χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε χημεία, ιδίως στο παρκέ. Πέρσι δεν κάναμε μαζί προετοιμασία, ούτε δώσαμε φιλικά παιχνίδια στη διάρκεια της pre-season. Οπότε νομίζω θα είμαστε καλύτεροι φέτος", ανέφερε εν συνεχεία.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ