ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

Ντόντσιτς για Σπανούλη: "Ο Σπανούλης ήταν το είδωλό μου, γι' αυτό φοράω το "7" στην φανέλα"

Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας
Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας © 2021 LEFTERIS PITARAKIS/AP IMAGES

Ο θαυμασμός του Λούκα Ντόντσιτς για τον Βασίλη Σπανούλη είναι γνωστός με τον Σλοβένο σταρ να το τονίζει με κάθε ευκαιρία σε δηλώσεις του.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το είδωλό του, όπως έχει πει ξανά στο παρελθόν ο Σλοβένος σταρ των Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς. Αυτή τη φορά δεν έχασε την ευκαιρία να το τονίσει ξανά στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Σλοβενίας επί της Αγκόλα για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο γκαρντ των Μάβερικς και της Εθνικής Σλοβενίας, σχολίασε την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη από τα παρκέ λέγοντας χαρακτηριστικά πως στεναχωρήθηκε και πως ο "Kill Bill" είναι ο λόγος που φοράει το νούμερο επτά στην φανέλα, ή έστω το 77 στους Μάβερικς "μιας και το 7 ήταν πιασμένο", όπως είπε.

"Ο Σπανούλης είναι το είδωλό μου από όταν ήμουν μικρός. Τον παρακολουθούσα συνέχεια. Στεναχωρήθηκα με την απόφασή του να αποσυρθεί. Είναι ο λόγος που φοράω το νούμερο επτά στην φανέλα. Φέτος δεν μπορούσα να έχω το "7" γιατί ήταν πιασμένο, επομένως πήρα το "77". Ήταν πολύ σημαντικός παίκτης για εμένα", είπε χαρακτηριστικά ο Ντόντσιτς στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ