EUROLEAGUE

Ντιλέινι: "Ώρα για ξεκούραση και... μπάνιο"

Ντιλέινι: "Ώρα για ξεκούραση και... μπάνιο"

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι φόρεσε, καταπώς φαίνεται, απόψε (15/5) για τελευταία φορά τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ δήλωσε, μετά τον χαμένο μικρό τελικό, εξαντλημένος από τα συνεχόμενα ταξίδια την τελευταία διετία.

Αν επιβεβαιωθούν όσα έχουν γραφτεί για εκείνον κι όσα έχει πει ο ίδιος για το μέλλον του, ο Μάλκολμ Ντιλέινι φόρεσε απόψε (15/5) για τελευταία φορά τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ υπηρέτησε για μία διετία τη ρωσική ομάδα, έχοντας πλέον ως προτεραιότητά του το ΝΒΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Νίκη Μπάκουλη

Όπως δήλωσε άλλωστε ο ίδιος μετά το τέλος του μικρού τελικού : " Τα ταξίδια στη Ρωσία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Κουραζόμαστε πολύ, ειδικά από την άποψη πως δεν έχουμε δεκατρείς (13) παίκτες ια να αλλάζουμε. Είχαμε τραυματισμούς, μικρούς ή μεγάλους. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα που έπρεπε να διαχειριστούμε φέτος", για να προσθέσει:

" Για κάθε ταξίδι που κάναμε έπρεπε να περάσουμε από τη Μόσχα, να έχουμε εκεί κάμποσες ώρες αναμονής και μετά να μπούμε σε άλλο αεροπλάνο. Πετάγαμε από χώρα σε χώρα και αυτό μας εξαντλούσε".

Όσο για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα; " Περιμένω πως και πως να κάνω μπάνιο και να ξεκουραστώ, το έχω τεράστια ανάγκη", είπε.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ