EUROLEAGUE

Ντιλέινι: "Ήρθαμε να διασκεδάσουμε"

Ντιλέινι: "Ήρθαμε να διασκεδάσουμε"

Με το χαμόγελο σήμα κατατεθέν ολοκλήρωσαν την προπόνηση της παραμονής του αγώνα οι παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν, που δείχνουν διατεθειμένοι να το διασκεάσουν, όπως είπε και ο ηγέτης τους, ο Μάλκομ Ντιλέινι.

Ο Αμερικάνος γκαρντ επανέλαβε ότι η Λοκομοτίβ είναι το αουτσάιντερ της υπόθεσης, κάτι που του αρέσει πολύ όπως έχει πει αρκετές φορές. Για ακόμη μια φορά έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του, του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αποστολή στο Βερολίνο: Στέφανος Τριαντάφυλλος

" Τι κάνει διαφορετικά; Είναι ένας προπονητής του παίκτη. Δεν κάνει 4ώρες προπονήσεις χωρίς νόημα. Δίνει βάση στις λεπτομέρειες και στην ουσία. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία και έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι μου έδωσε την μπαγκέτα του ηγέτη από την πρώτη ημέρα".

Ο Ράιαν Μπρόκχοφ εξήγησε ότι η ομάδα του δεν θα κάνει κάτι διαφορετικό. " Θα φάμε και θα ξεκουραστούμε". Εξάλλου στόχος του είναι η ομάδα του να κάνει και στο Βερολίνο, ότι κάνει όλη τη χρονιά. " Να παίξουμε άμυνα και να πασάρουμε ο ένας στον άλλον". Ο Αυστραλός ακόμη αποκαλύποντας το μυστικό της επιτυχίας της Λόκο στάθηκε στο ότι " είμαστε ενωμένοι. Έχουμε πολύ καλή χημεία και όλοι είναι θετικοί. Χαρακτηριστικά ο προπονητής παρά όλα τα πάνω-κάτω που είχαμε μες στη χρονιά, ήταν πάντα εκεί με θετική διάθεση να μας βοηθήσει να παίξουμε καλύτερα".

Τέλος από τη μεριά του ο Βικτόρ Κλαβέρ παραδέχτηκε ότι " ξέρουμε πολύ καλά την ΤΣΣΚΑ. Την έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές, καθώς αγωνιζόμαστε στην ίδια λίγκα. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ