Ντέντμον και πάλι Ντέντμον

Μιχάλης Τσίγκρης και Άγγελος Χαριστέας
Για δεύτερη φορά, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Τζάστιν Ντέντμον αναδείχθηκε MVP αγωνιστικής (βλ. 6ης), καθώς ήταν το άπαν της Ζάλγκιρις στην πρώτη της νίκη στο ΤΟΡ16, επί της Παρτίζαν.
Για τον Τζάστιν Ντέντμον σας έχουμε ξαναπεί. Μας είχε δώσει εκείνος την αφορμή στην πέμπτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου, όταν αναδείχθηκε MVP. Το αυτό συνέβη και μετά την 6η ημέρα του ΤΟΡ16. Τι προηγήθηκε;
Ο Αμερικανός γκαρντ της Ζάλγκιρις πρόσφερε 23π., με 2/2 διπ., 5/10 τριπ., 5 ριμπ., 6 ασίστ, 1 κλεψ. και 1 τάπα (που μπήκε στο ΤΟΡ10 με τις καλύτερες φάσεις), ενώ κέρδισε και 8 φάουλ στη νίκη επί της Παρτίζαν. Όλα αυτά του έδωσαν το 33 στο ranking, νούμερο που ήταν καλύτερο όλων των άλλων. Ακολούθησε ο Νέναντ Κρστιτς και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, με 26 στο σύστημα της αξιολόγησης. Αμφότεροι έγιναν ο λόγος που οι ομάδες τους (ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ) πανηγύρισαν άλλη μια νίκη.