ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ντεμπούτο Έρικ με Κόροιβο

Ντεμπούτο Έρικ με Κόροιβο

Το νέο απόκτημα του Πανελευσινιακού, Μάικλ Έρικ έφτασε στην Ελλάδα την Τετάρτη, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Ο Μάικλ Έρικ αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανελευσινιακού. Ο 26χρονος σέντερ έφτασε εχθές (10/12) στην Ελλάδα, στη θέση του Άαρικ Μάρεϊ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα.

Ο Μάικλ υποβλήθηκε σε αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, από τον εργοφυσιολόγο και γυμναστή Γιώργο Παραδείση και το φυσικοθεραπευτή Μάνο Παπαμανώλη, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις διενεργήθηκαν από τον ορθοπεδικό Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν όλα θετικά κι έτσι το ιατρικό τιμ της ομάδας, αφού επιβεβαίωσε πως ο παίκτης βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, έδωσε το πράσινο φως για την ενσωμάτωση του στην ομάδα.

Ο Νιγηριανός σέντερ ξεκίνησε από σήμερα (11/12) τις προπονήσεις με την ομάδα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους "σταχυοφόρους" στην προσεχή αναμέτρηση (13/12, 17:00) με τον Κόροιβο. Ο προπονητής Δημήτρης Κουστένης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κατάσταση του παίκτη, ο οποίος θα δώσει ώθηση στην ομάδα με τις ικανότητες του.

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ