ΑΠΟΣΤΟΛΗ ALLWYN FINAL 8

Ντάρκο-Κέλι: “Ηταν η καλύτερη εμφάνιση που έχουμε κάνει φέτος”

print.screen

Ο Ντάρκο-Κέλι, πρωταγωνιστής στη νίκη του Ηρακλής με 93-65 επί της Μύκονος BC, μίλησε για το κίνητρο, την απόδοση της ομάδας και την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό.

Ο Ηρακλής πανηγύρισε τη νίκη στον προημιτελικό κόντρα στη Μύκονο Betsson με 93-65, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση των ημιτελικών του Allwyn Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ματς Παναθηναϊκός AKTOR ΠΑΟΚ (20:00, 18/2).

Ο Ντάρκο-Κέλι ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 14 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 19:53 λεπτά συμμετοχής, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνητρο που είχε η ομάδα του να πάρει τη νίκη και στη συβνολική εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη Μύκονο Betsson.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το αν αποτελούσε κίνητρο του ότι είχαν χάσει δύο φορές από τη Μύκονο τη φετινή σεζόν: 

“Σίγουρα, είναι μια καλή ομάδα, δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτη φορά από αυτούς επομένως έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”. 

Για την συνεισφορά όλης της ομάδας στη νίκη:

“Πιστεύω πως αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση που έχουμε φέτος μέχρι τώρα, ειδικά όσον αφορά την επίθεση, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν μπορούσαν να μας μαρκάρουν έυκολα και πιστεύω πως παίξαμε και καλή άμυνα”

Για το αν θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR – ΠΑΟΚ: 

“Ανάλογα το τί θέλει να κάνει η ομάδα, θα δούμε”. 

Για το πως νιώθει μετά τον τραυματισμό:

“Νιώθω καλά. Είναι πάντα δύσκολα να μένεις εκτός αλλά επέστρεψα και θέλω να δώσω στην ομάδα ότι καλύτερο μπορώ”. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ