ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ντάνγκουμπιτς για Ομπράντοβιτς: "Εγώ έκανα ό,τι μου ζητήθηκε"

Ντάνγκουμπιτς για Ομπράντοβιτς: "Εγώ έκανα ό,τι μου ζητήθηκε"
PARTIZAN NIS / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LIGA

Αλλιώς τα είχε στο μυαλό του ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς κι αλλιώς του ήρθαν στην πορεία. Διότι ενώ αυτός υπολόγιζε σ' ένα νέο συμβόλαιο από την Παρτίζαν, ο Ομπράντοβιτς τον άφησε να φύγει.

Ύστερα από δύο σεζόν ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς δεν θα συνεχίσει στην Παρτίζαν της EuroLeague. Το συμβόλαιο του 29χρονου Σέρβου φόργουορντ (2.04) έληξε και η απόφαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, ήταν να μην του γίνει πρόταση ανανέωσης.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Sportklub για την τροπή που πήραν τα πράγματα, ο άλλοτε παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, της γερμανικής Μπάγερν και της ισπανικής Εστουδιάντες εξέφρασε ένα μικρό παράπονο διότι "τίμησα το συμβόλαιο και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Έκανα στο μέγιστο ό,τι ακριβώς απαιτήθηκε από εμένα. Απλώς η εκτίμηση του προπονητή ήταν πως κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να συνεισφέρουν περισσότερο".

Ο Ντάνγκουμπιτς δεν έκρυψε πως θα περίμενε μια διαφορετική προσέγγιση από το κλαμπ του Βελιγραδίου συνολικά, αλλά "είμαι επαγγελματίας, το αποδέχομαι και προχωράμε. Δεν μπορώ να υποθέσω, αν θα περάσω πάλι τα σύνορα". Προς το παρόν ο έμπειρος φόργουορντ ακολουθεί την προετοιμασία της εθνικής Σερβίας για τους αγώνες με Λετονία και Βέλγιο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ