Νωρίτερα στη Λεωφόρο

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως ο δεύτερος τελικός της Α1 Γυναικών στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Ελληνικό θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα, λόγω "κωλύματος του γηπέδου".
Ο Παναθηναϊκός και το Ελληνικό διεκδικούν το φετινό πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών ενώ το Game 2 της σειράς των τελικών στις 22 Απριλίου θα διεξαχθεί στις 18:30, αντί 19:30 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Αναλυτικά
“Λόγω κωλύματος του γηπέδουο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕ Σουρμένων Ελ., για την 2η Αγωνιστική της Δ’ Φάσης – playoff του Πρωταθλήματος της Α1′ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της 22/04/2015 αντί ώρας 19.30, θα διεξαχθεί ώρα 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο Παναθηναϊκού”.
Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 από τα ματς της κανονικής περιόδου ενώ ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις τρεις νίκες.