EUROLEAGUE

Νοκ άουτ για τρεις μήνες ο Πονκρασόφ

Νοκ άουτ για τρεις μήνες ο Πονκρασόφ

Δεν έφτανε η ήττα από την Νταρουσάφακα, ήρθε κι ο τραυματισμός του Άντον Πονκρασόφ για να επιτείνει τον προβληματισμό στην Ούνικς Καζάν. Εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες θα μείνει ο γκαρντ της ρωσικής ομάδας.

Αν υπάρχει κάτι που προβληματίζει σημαντικά τον Εβγκένι Πασούτιν, αυτό δεν είναι οι τρεις σερί ήττες στην EuroLeague (από Μπαρτσελόνα, Μπάμπεργκ και Νταρουσάφακα), αλλά οι δύο σοβαροί τραυματισμοί που πρέπει να διαχειριστεί.

Μετά τον Κότι Κλαρκ, που "λαβώθηκε" στην εκτός έδρας μονομαχία με την Μπάμπεργκ και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, ήρθε η σειρά του Άντον Πονκρασόφ να τεθεί νοκ άουτ για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο αρχηγός της Ούνικς Καζάν τραυματίστηκε στο γόνατο το βράδυ της Τρίτης (25/10) στην εντός έδρας ήττα από την Νταρουσάφακα, με το ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για απουσία από τη δράση, από δύο έως τρεις μήνες.

Τη βραδιά που έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους στην EuroLeague, ο πολύπειρος γκαρντ χτύπησε στο δεξί γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ για το επόμενο διάστημα, υποχρεώνοντας τον Εβγκένι Πασούτιν να αναπροσαρμόσει εκ νέου τα πλάνα του, σε ο,τι αφορά το rotation. Έτσι, ο προπονητής της Ούνικς Καζάν καλείται πλέον να βγει στην αγορά για παίκτη, δεδομένη της λειψανδρίας που υφίσταται πλέον στην περιφέρεια.

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ