SPORTS - GOSSIP

Νυχτερινή έξοδος στην Αθήνα για Μίτσιτς και Πετρούσεβ

Νυχτερινή έξοδος στην Αθήνα για Μίτσιτς και Πετρούσεβ Print Screen

Μια χαλαρή βραδιά διασκέδασης στην αθηναϊκή νύχτα απόλαυσαν ο Βασίλιε Μίτσιτς και ο Φιλίπ Πετρούσεβ, με τους δύο Σέρβους άσους να κάνουν κοινή εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς συνεχίζει να απολαμβάνει τις μέρες του στην Ελλάδα, αυτή τη φορά επιλέγοντας να διασκεδάσει με τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Φιλίπ Πετρούσεβ.

Οι δύο Σέρβοι καλαθοσφαιριστές έδωσαν το παρών σε γνωστό αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο, δείχνοντας να περνούν όμορφα, σε ένα πιο χαλαρό και ανεπίσημο πλαίσιο.

Η κοινή τους έξοδος δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον Μίτσιτς να απολαμβάνει την ατμόσφαιρα, ενώ ο Πετρούσεβ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, εμφανίστηκε άνετος και ευδιάθετος.

Η παρουσία του 25χρονου φόργουορντ/σέντερ στην Ελλάδα συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις.

Για την ώρα, πάντως, οι δυο τους φαίνεται να βάζουν στην άκρη τις εξελίξεις και να απολαμβάνουν τη συντροφιά και τη ζωντάνια της αθηναϊκής νύχτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ