ΑΕΚ

Νίκος Ζήσης: "Ένιωσα σωστό να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, την ομάδα που με ανέδειξε"

Νίκος Ζήσης: "Ένιωσα σωστό να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, την ομάδα που με ανέδειξε"
AEK BC

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο youtube με αφορμή την επικείμενη βράβευσή του από την "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ, τονίζοντας ότι την στιγμή που έλαβε την πρόταση να επιστρέψει ένιωσε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτόν να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Το Σάββατο (28/1) η ΑΕΚ θα τιμήσει, ξανά, την ιστορία της. Αυτή τη φορά είναι ο Νίκος Ζήσης αυτός που θα πάρει την σκυτάλη στον αγώνα με το Περιστέρι bwin (16:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με τον θρύλο των "κιτρινόμαυρων" και του ελληνικού μπάσκετ να παραχωρεί συνέντευξη στο επίσημο κανάλι των "κιτρινόμαυρων" στο youtube (AEKBC TV), όπου έκανε μία βουτιά στο παρελθόν.

Ο σπουδαίος Έλληνας γκαρντ - και νυν General Manager της Εθνικής Ανδρών - θυμήθηκε τότε που η ΑΕΚ του έκανε πρόταση όταν ακόμα ήταν 16 ετών, τις καλύτερες στιγμές του (το πρωτάθλημα του 2002 και το buzzer-beater με σπασμένη μύτη κόντρα στην Αναντολού Εφές σε αγώνα για την EuroLeague), την αγάπη του κόσμου, αλλά και το πόσο καρμικό ένιωσε ότι ήταν να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ