ΜΠΑΣΚΕΤ

Νήαρ Ηστ-Περιστέρι: 69-63

Νήαρ Ηστ-Περιστέρι: 69-63
Νήαρ Ηστ-Περιστέρι

Η Νήαρ Ηστ έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 69-63 του Περιστερίου για το Κύπελλο Ελλάδας

Oι νικητές θα αντιμετωπίσουν στη 2η αγωνιστική της Β' φάσης Καβάλα που επικράτησε του Αμύντα με 69-66.
Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, το Περιστέρι είχε τον έλεγχο ως τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου έχοντας την πρωτοπορία στο σκορ με διαφορές που έφτασαν ως τους 7 πόντους.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα της Καισαριανής έκανε την αντεπίθεσή της και με την τριάδα Μίχαλου, Κουτρούλια και Γκρούντμπεργκ κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι και να προσπεράσει.

Η τελευταία περίοδος ήταν ντέρμπι με τη Νήαρ να έχει δύο-τρεις ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά να "καθαρίσει" το ματς. Τελικά μοιραίος ήταν για την ομάδα του Σκουρτόπουλου ο Φαϊζόν που έχασε λέι απ 5 δευτερόλτπα πριν τη λήξη με το σκορ να είναι 64-63 για τους γηπεδούχους.

Το ριμπάουντ κατέληξε σε χέρια παικτών της Νήαρ Ηστ, οι Περιστεριώτες έκαναν αντιαθλητικό φάουλ και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 69-63 που έστειλε την ομάδα του Καρνέση στον επόμενο γύρο.

Tα δεκάλεπτα: 17-20, 30-34, 53-57, 69-63

Oι σκόρερ των δύο ομάδων:

Νήαρ (Καρνέσης): Στανόγεβιτς 1, Γκρουντμπεργκ 11 (1), Μίχαλος 18 (4), Κόκκαλης 9, Κεφαλάς 3, Κουτρούλιας 24 (1), Μαχαίρας 2, Κούνας 1, Ζούκας, Βαβάτσικος

Περιστέρι (Σκουρτόπουλος): Χάμοντς 8, Ντάνιελς 17 (1), Παπανικολόπουλος 2, Μάντζαρης, Μπράμος 16 (2), Τσιάκος 6, Άρνολντ 6, Φαϊζόν 8, Μαργαρίτης.

Σκουρτόπουλος: "Πιο έτοιμη η Νήαρ Ηστ"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε: " Ηταν μια ομάδα πιο έτοιμη από μας. Εμείς είχαμε πολλούς τραυματίες και ακόμα παίκτες που έρχονται στην ομάδα. Δεν έχουμε αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και ήμασταν αρκετά άστοχοι και αργοί στις διεκδικήσεις. Υπάρχει πρόγραμμα και συνεχίζουμε για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο. Μας λείπει ακόμα ένα ψηλό κορμί".

Από την πλευρά των νικητών ο Τόλης Καρνέσης σχολίασε: " Αυτά είναι σαν παιχνίδια προετοιμασίας για να φούμε μέχρι πού φτάνουν οι αντοχές μας. Ηταν μια νίκη ψυχολογίας, άλλωστε ξέρουμε ότι αυτό Κύπελλο θα το πάρει είτε ο Παναθηναϊκός, είτε ο Ολυμπιακός".




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ