NBA

Νετς - Μπακς: Το καθοριστικό τρίποντο του Ντουράντ λίγο πριν το φινάλε

Ο Κέβιν Ντουράντ ευστοχεί σε καθοριστικό τρίποντο λίγο πριν το τέλος του Game 5 των Νετς με τους Μπακς
Ο Κέβιν Ντουράντ ευστοχεί σε καθοριστικό τρίποντο λίγο πριν το τέλος του Game 5 των Νετς με τους Μπακς PRINTSCREEN/COSMOTE TV

Ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε το σημαντικότερο καλάθι του αγώνα στο Game 5 των Νετς με τους Μπακς, όταν με ένα τρίποντο από τα 8.5 μέτρα έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά του Μπρούκλιν με 50 δευτερόλεπτα για το φινάλε.

Σε μία βραδιά που θα μείνει στην ιστορία για το ρεσιτάλ που έδωσε σταματώντας στους 49 πόντους, τα 17 ριμπάουντ και τις 10 ασίστ, ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε και το σημαντικότερο καλάθι του αγώνα στην νίκη των Νετς με 114-108 επί των Μπακς στο Game 5.

Με το σκορ στο 106-105 και την επίθεση του Μπρούκλιν να μοιάζει να έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, ο Ντουράντ πήρε την μπάλα και με ένα τρίποντο από τα 8.5 μέτρα έκανε το σκορ 109-105. Ακολούθησε ένα κάρφωμα του Μπρουκ Λόπεζ, ένα άστοχο τρίποντο του Ντουράντ και τελικά το μοιραίο λάθος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με το παιχνίδι να κρίνεται τελικά στην ρουλέτα των βολών. Αυτό το τρίποντο του Ντουράντ όμως ήταν από τα σημεία αναφοράς του αγώνα.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ