NBA

Νετς - Μπακς: Τα δεδομένα για Χάρντεν και Ίρβινγκ

Καϊρί Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν σε φάση από αγώνα Νετς - Σέλτικς στα playoffs της σεζόν 2020/21
Καϊρί Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν σε φάση από αγώνα Νετς - Σέλτικς στα playoffs της σεζόν 2020/21 2021 AP PHOTO/ADAM HUNGER

Ο Τζέιμς Χάρντεν θέλει να παίξει στο Game 5 της σειράς Νετς - Μπακς αλλά ξέρει ότι δεν είναι στο χέρι του, την ώρα που ο Καϊρί Ίρβινγκ ελπίζει, όπως και η ομάδα του Μπρούκλιν, ότι θα γυρίσει στα επόμενα ματς μετά από το διάστρεμμα στον τέταρτο αγώνα.

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του Game 5 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής με αντίπαλο τους Μπακς και με το σκορ στο 2-2, ο Στιβ Νας αγωνιά καθώς δεν ξέρει αν θα έχει απόψε (03:30) στη διάθεσή του τον Τζέιμς Χάρντεν την ώρα που ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι δεδομένα εκτός πλάνων.

Ο Μούσιας, ο οποίος υπέστη δεύτερη υποτροπή σε τραυματισμό στο πόδι μόλις στο πρώτο λεπτό του Game 1, ήθελε να παίξει στο Game 4 στο Μιλγουόκι όμως το ιατρικό team των Νετς δεν άναψε το πράσινο φως.

Το βράδυ της Δευτέρας (14/6) η ομάδα του Μπρούκλιν ανακοίνωσε πως ο Χάρντεν δεν θα αγωνιστεί στο Game 5, την ώρα μάλιστα που εκείνος γυμναζόταν και ο Νας μιλούσε με τους δημοσιογράφους, ωστόσο η κατάσταση άλλαξε στη διάρκεια της Τρίτης (15/6). Οι Νετς αναβάθμισαν τον έμπειρο σκόρερ από "OUT" σε "DOUBTFUL", δίνοντάς του 25% πιθανότητες να αγωνιστεί στην αποψινή μάχη, πριν του αλλάξουν εκ νέου το status και τον θεωρήσουν "QUESTIONABLE" που σημαίνει ότι η συμμετοχή του βρίσκεται στο 50-50.

Ο Χάρντεν δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη διάρκεια της Τρίτης, αν και δεν γυμνάστηκε σε φουλ ένταση, οπότε θα δοκιμάσει πριν από το παιχνίδι και αν οι γιατροί των Νετς θεωρήσουν ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες νέας υποτροπής που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα, θα τον δούμε στην πεντάδα της ομάδας του Μπρούκλιν.

Πρέπει να τονιστεί ξανά και ξανά ότι ο Μούσιας είχε τραυματιστεί στις αρχές Απριλίου, υπέστη υποτροπή λίγο πριν γυρίσει στο παρκέ και τελικά λαβώθηκε εκ νέου στο Game 1 της σειράς με τους Μπακς για να περιοριστεί στη συνέχεια σε ρόλο θεατή. Δεν είναι, λοιπόν, εύκολο για το ιατρικό team των Νετς να του επιτρέψει να αγωνιστεί, γνωρίζοντας ότι ο οργανισμός του είναι καταπονημένος.

Για τον Καϊρί Ίρβινγκ, τα πράγματα είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας (14/6). Δεν θα αγωνιστεί στο Game 5 μετά από το διάστρεμμα που υπέστη στον τέταρτο αγώνα της σειράς, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χάσει και το υπόλοιπο της σειράς όπως είχε φανεί από το βράδυ του τραυματισμού του, όταν αποχώρησε από το Fiserv Forum με προστατευτική μπότα και πατερίτσες ώστε να ξεκουράσει τον λαβωμένο του αστράγαλο. Οι Νετς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τον δούμε στο έκτο ή το έβδομο, αν χρειαστεί, ματς ωστόσο οι πιθανότητες μάλλον δεν είναι με το μέρος του Uncle Drew.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ