NBA

Νετς - Μπακς: Χάνουν το Game 5 ο Ίρβινγκ κι ο Χάρντεν

Ο Καϊρί Ίρβινγκ στο παρκέ, μετά από το διάστρεμμα στο Game 4 της σειράς Μπακς - Νετς (13/6/2021)
Ο Καϊρί Ίρβινγκ στο παρκέ, μετά από το διάστρεμμα στο Game 4 της σειράς Μπακς - Νετς (13/6/2021) 2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Δεν θα παίξει στο αυριανό Game 5 με τους Μπακς ο Καϊρί Ίρβινγκ εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη το βράδυ της Κυριακής, εκτός παραμένει για τους Νετς και ο Τζέιμς Χάρντεν.

Χωρίς τον Καϊρί Ίρβινγκ και τον Τζέιμς Χάρντεν θα παραταχθούν οι Νετς στο Game 5 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής με τους Μπακς τα ξημερώματα της Τετάρτης (03:30 ώρα Ελλάδας), όπως αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας ο Στιβ Νας.

Ο σούπερ σκόρερ της ομάδας του Μπρούκλιν υπέστη διάστρεμμα στα μέσα της δεύτερης περιόδου της χθεσινής αναμέτρησης στο Μιλγουόκι, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες και ενδεχομένως να χάσει και το υπόλοιπο της σειράς με φόντο την πρόκριση στους τελικούς της Περιφέρειας (οι Σίξερς προηγούνται με 2-1 των Χοκς στην άλλη ημιτελική σειρά της Ανατολής).

Όσο για τον Τζέιμς Χάρντεν; Ο Νας δεν έδωσε κάποια ενημέρωση σχετικά με τη δική του κατάσταση, πέρα από το ότι "προπονείται και θα δούμε". Ο Μούσιας είχε τραυματιστεί στο πρώτο λεπτό του πρώτου αγώνα και έκτοτε παραμένει ανενεργός, με την ομάδα να τον βάζει στην λίστα των απόντων λίγη ώρα μετά από τις δηλώσεις του προπονητή τους.

Πλέον οι Μπακς έχουν μια σπουδαία ευκαιρία για το μπρέικ που θα τους δώσει το προβάδισμα και μαζί την ευκαιρία να καθαρίσουν την σειρά στο Fiserv Forum. Αυτή τη στιγμή το σκορ είναι στο 2-2 με τους Νετς να έχουν δύο άνετες νίκες στο Μπρούκλιν και τους Μπακς δύο θετικά αποτελέσματα στο Μιλγουόκι.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ