EUROLEAGUE

Νέο συμβόλαιο στον "εξοστρακισμένο" Σαβάς η Νταρουσάφακα

Νέο συμβόλαιο στον "εξοστρακισμένο" Σαβάς η Νταρουσάφακα
EUROKINISSI

Σε μία ενδιαφέρουσα απόφαση προχώρησε η Νταρουσάφακα, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο του Ογκούζ Σαβάς, τον οποίο πέρυσι είχε θέσει εκτός ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Την ίδια στιγμή που η Νταρουσάφακα ψάχνει να δει τι θα κάνει με το πανάκριβο συμβόλαιο του Φουρκάν Αλντεμίρ και προσπαθεί να μειώσει το μπάτζετ, αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο ενός παίκτη που πέρυσι είχε τεθεί εκτός πλάνων: Του Ογκούζ Σαβάς!

Ο βετεράνος Τούρκος σέντερ ανήκει στη Νταρουσάφακα από το 2015, ωστόσο στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν τέθηκε εκτός πλάνων και κατ' επέκταση ομάδας. Έχοντας όμως συμβόλαιο σε ισχύ, ο Σαβάς αποφάσισε να παραμείνει στο δυναμικό της κατόχου του EuroCup και ουσιαστικα να μείνει μία σεζόν εκτός μπάσκετ. Έναν χρόνο αργότερα ωστόσο είδε τη Νταρουσάφακα να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, με μειωμένες αποδοχές, το οποίο και δέχθηκε!

Γινεται σαφές ότι αυτή η απόφαση της Νταρουσάφακα πάρθηκε λόγω ενός συνδυασμού γεγονότων (νέος προπονητής, μειωμένο μπάτζετ). Όπως και να έχει πάντως, αυτό που έχει σημασία για τις δύο πλευρές είναι ότι θα πορευτούν παρέα τη νέα σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ