ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο δημοσίευμα της Marca για Χεζόνια: "Φεύγει από την Ρεάλ επειδή δεν νιώθει σημαντικός, όχι για τα λεφτά"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  .  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - . (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η "Marca" επανέφερε ξανά το θέμα του Μάριο Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR, με γνωστό αρθρογράφο της να αναφέρει ότι ο Κροάτης φόργουορντ θα αποχωρήσει από την Μαδρίτη για τους "πράσινους" επειδή δεν νιώθει σημαντικός και όχι για οικονομικούς λόγους.

Μία φορά ανά 15 μέρες, ενίοτε και μία φορά την εβδομάδα, τα ισπανικά ΜΜΕ - και ειδικά η μαδριλένικη "Marca" - αναφέρονται στο θέμα του Μάριο Χεζόνια, εμπλέκοντας και τον Παναθηναϊκό AKTOR. Αυτό έκανε για ακόμα μία φορά η Marca, με τον γνωστό αρθρογράφο της, Χεσούς Σάντσεθ, να αναφέρεται στην υπόθεση και να θεωρεί "τελειωμένο" το θέμα της αποχώρησης του Κροάτη.

"Ο Χεζόνια αποχωρεί, αλλά όχι μόνο για τα λεφτά" είναι ο τίτλος του κειμένου, με τον Σάντσεθ να ξεκινάει λέγοντας πως "είναι πειρασμός να αναλύσει κάποιος την υπόθεση του Χεζόνια λέγοντας ότι θα αποχωρήσει από την Ρεάλ επειδή απλώς ο Παναθηναϊκός του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο. Αυτή η οπτική όμως είναι παιδική όταν πρόκειται για τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο"

Ακολούθως ο Σάντσεθ προσθέτει ότι "Για έναν σύλλογο που μπορεί να υπογράψει τον Εμπαπέ, το να πεις ότι δεν μπορεί να ανανεώσει με τον Χεζόνια (ή τον Ταβάρες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) ακούγεται κωμικό, ακόμα και αν το μπασκετικό τμήμα είναι ζημιογόνο οικονομικά για τον σύλλογο. κανείς δεν θυμάται πότε απέφερε έσοδα το μπάσκετ, αλλά έδωσε αίγλη στον σύλλογο και αυτό έχει ανεκτίμητη αξία".

Στην συνέχεια ο Σάντσεθ αναφέρει ότι "η ευρύτερη ματιά σου λέει ότι ο Χεζόνια αποχωρεί επειδή δεν ένιωσε ποτέ σημαντικός στην Μαδρίτη, κάτι που είναι πολύ προσωπικό για αυτόν και έχει σχέση και με το περιβάλλον του. Θα πάρει περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό, αλλά θα το κάνει και για λόγους αναγνώρισης".

Κλείνοντας, ο Σάντσεθ τονίζει: "Σε μία ομάδα είναι άδικο να συμπεριφέρεσαι σε όλους το ίδιο. Ο Χεζόνια δεν μπορούσε να είναι σταρ σε μία All Star ομάδα. Αλλά δεν περίμενε και να είναι απλώς ένας παίκτης του ροτέισον, που θα αυξανόταν ο ρόλος του μόνο μετά τους τραυματισμούς του Ντεκ και τις απουσίες του Γιαμπουσελέ. Και κουράστηκε. Θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του και θα φύγει.

Ο Χεζόνα φοράει τα άσπρα, αλλά έχει αρχίσει να σκέφτεται πράσινα. Πώς μπορεί η Ρεάλ να χάσει τον Μάριο και όχι από το NBA; Έχει επηρεαστεί επειδή προσπαθεί να ανανεώσει τον Ταβάρες; Αφού η Ρεάλ πληρώνει όπως λένε γιατί δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Κροάτη; Κάτι αρχίζει να αλλάζει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ