Νέντοβιτς: “Βλέπεις τα λάβαρα και καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος είναι ο Παναθηναϊκός”

Με αποθεωτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του μίλησε ο Νέμανια Νέντοβιτς, καλεσμένος του Κάιλ Χάινς (VIDEO).
Στην εκπομπή του Κάιλ Χάινς, στο κανάλι της EuroLeague, μίλησε ο άσος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στην φετινή δύσκολη σεζόν, όσο και στον τραυματισμό του, ενώ ελπίζει πως από τη νέα σεζόν, ο κόσμος θα μπορεί να βρεθεί στο ΟΑΚΑ, για να είναι στο πλευρό της ομάδας.
“Ο τραυματισμός ήρθε λίγο πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα ήταν κάτι άσχημο για εμένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήθελα πολύ να παίξω στο ντέρμπι. Ήμουν λίγο απογοητευμένος, αλλά η αποκατάσταση μου πηγαίνει καλά. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια“, δήλωσε αρχικά.
Όσον αφορά την επιλογή του να παίξει στον Παναθηναϊκό: “Από την πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό, είχα πολύ καλό αίσθημα. Ένιωθα ότι ήδη έχω μια σχέση με την ομάδα αυτή. Άκουσα τον εαυτό μου και μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν καλά. Πιστεύω ότι ήταν η σωστή απόφαση για να ξαναδείξω ότι μπορώ να είμαι στο επίπεδο που ήμουν πριν 2-3 χρόνια“.
Για την κληρονομιά του Παναθηναϊκού: “Κάθε μέρα στην προπόνηση βλέπεις αυτά τα λάβαρα εκεί ψηλά και σε κάνουν να καταλάβεις πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος. Ακόμα και φέτος που είναι μια χρονιά rebuilding, πάλι νιώθεις το μέγεθος της ομάδας και την τρελή υποστήριξη του κόσμου, ακόμα και τώρα που δε μπορούν να είναι στις εξέδρες. Είναι μεγάλη τιμή αλλά και μία θετική πίεση για να είσαι ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο“.
Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: “Θέλαμε περίπου δύο μήνες να βρεθούμε. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση τώρα. Για τον Παπαγιάννη, είναι πάντα ωραίο να παίζεις με έναν τέτοιο ψηλό. Όταν πάνω μου είναι δύο αντίπαλοι, αυτό που έχω να κάνω είναι να πετάξω κάπου την μπάλα και ο Γιώργος απλά θα την πιάσει και θα την καρφώσει“.
Όσον αφορά τον κόσμο και τη νέα σεζόν: “Η στήριξη που έχει συνήθως ο Παναθηναϊκός στην έδρα του, λείπει φέτος. Ουσιαστικά είμαστε μείον ένας παίκτης! Ο κόσμος βοηθάει πολύ αυτήν την ομάδα, αλλά είναι μια κατάσταση που πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όλοι. Ελπίζω αν όχι μέσα στους επόμενους δύο μήνες, την επόμενη σεζόν να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας”.
Δείτε τη συνέντευξη στον Κάιλ Χάινς:
Photo Credits: Eurokinissi