ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Νέντοβιτς: "Ο κόουτς Σφαιρόπουλος μου δίνει πλήρη ελευθερία"

Νέντοβιτς: "Ο κόουτς Σφαιρόπουλος μου δίνει πλήρη ελευθερία"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων στον Ερυθρό Αστέρα υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Έλληνα τεχνικού.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Αναντολού Εφές με 97-83 για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, μετρώντας 23 πόντους με 3/6 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 5/5 βολές. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Σέρβος γκαρντ εξήγησε πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του έχει δώσει πλήρη ελευθερία κινήσεων και ότι αυτός προσπαθεί να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τον προπονητή του.

"Παίξαμε πιο επιθετικά στην άμυνα. Ο Λάζιτς και ο Λαζάρεβιτς μας βοήθησαν πολύ. Μόνο τώρα μπορείτε να δείτε πόσο σημαντικός είναι ο Μπράνκο Λάζιτς για το σύστημά μας. Αυτή είναι μια ανταμοιβή για όλη την προσπάθεια που καταβάλουμε.

Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, δεν ξέρω... Ήμουν φρεναρισμένος, αλλά όταν έβαλα το πρώτο τρίποντο, όλα έγιναν πιο εύκολα. Είμαι ακριβώς τέτοιος παίκτης, παίκτης της στιγμής. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος μου δίνει πλήρη ελευθερία και προσπαθώ να του το ανταποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν εγκαταλείπουμε αυτή τη σεζόν. Ακόμα παλεύουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί. Μακάρι αυτή η νίκη επί της Εφές να είναι σημείο καμπής. Ξέρω μια ομάδα για την οποία το παιχνίδι με την Εφές αποτέλεσε πέρσι το σημείο καμπής", ανέφερε αναλυτικά ο Νέντοβιτς.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ