ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Νέντοβιτς: "Δεν μπορώ να προπονηθώ, χρειάζομαι ξεκούραση, δεν θα παίξω στο προολυμπιακό τουρνουά"

Ο Νέντοβιτς από παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Βαλένθια | 29-01-2021
Ο Νέντοβιτς από παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Βαλένθια | 29-01-2021 EUROKINISSI

Εκτός δράσης παραμένει ο Νέμανια Νέντοβιτς, πολλές εβδομάδες μετά από την ανάρρωσή του από κορονοϊό. Δεν θα παίξει στο προολυμπιακό τουρνουά ο Σέρβος σκόρερ, που παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί ακόμη να προπονηθώ.

Οριστικά εκτός προολυμπιακού τουρνουά θα μείνει ο Νέμανια Νέντοβιτς, όπως δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας (21/6), καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να γυρίσει σε έντονους ρυθμούς προπόνησης μετά από την περιπέτεια με τον κορονοϊό που τον ανάγκασε να χάσει και τα playoffs της Stoiximan Basket League.

"Μιλάμε συνεχώς με τον Κοκόσκοβ και με τους γιατρούς, τους εξήγησα την κατάσταση των τελευταίων μηνών, ότι δεν ήμουν σε θέση να προπονηθώ, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Τώρα έχω βελτιωθεί, όμως και πάλι πρέπει να ξεκουράζομαι, δεν μου έχει επιτραπεί να προπονηθώ. Ακόμη κι όταν αναρρώσω, θα πρέπει να επιστρέψω στο άθλημα με μικρά βήματα. Πρέπει να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα με τον καρπό μου, αυτό είναι βέβαια άλλο θέμα. Συμφωνήσαμε να μείνω εκτός προολυμπιακού τουρνουά για λόγους υγείας, οπότε θα δούμε αν θα μπορώ να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν προκριθούμε. Ο coach ξέρει την ποιότητά μου" δήλωσε ο Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος εξήγησε πριν από λίγες ημέρες ότι θέλει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό για ακόμα μία σεζόν, πρόσθεσε πως: "Τώρα αισθάνομαι τις συνέπειες από τον κορονοϊό, είμαι 29 ετών και πρέπει να προσέχω τι τρώω και τι πίνω. Ξέρω πολλές περιπτώσεις αθλητών που αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνέπειες, όλα αυτά που επηρεάζουν έναν αθλητή ο οποίος σκέφτεται αν θα πρέπει να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της χώρας του" πρόσθεσε ο Σέρβος σκόρερ.

Η Σερβία θα παίξει στο προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου. Στον όμιλό της θα έχει την Δομινικανή Δημοκρατία και τις Φιλιππίνες, ενώ στον άλλο όμιλο συμμετέχουν η Σενεγάλη, το Πουέρτο Ρίκο και η Ιταλία.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ