ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νέα ζημιά για τον Πανιώνιο: Ο Δημήτρης Βεργίνης τραυματίστηκε στην κλείδα

Νέα ζημιά για τον Πανιώνιο: Ο Δημήτρης Βεργίνης τραυματίστηκε στην κλείδα
ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Πανιώνιο, καθώς ο Δημήτρης Βεργίνης υπέστη εξάρθρημα τρίτου βαθμού της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης.

Η ατυχία του Πανιωνίου με τους τραυματισμούς συνεχίζεται, καθώς ο Δημήτρης Βεργίνης προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο των κυανέρυθρων.

Ο έμπειρος γκαρντ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 1'35" στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Πανερυθραϊκό για την Elite League, καθώς τραυματίστηκε στην κλείδα.

Μία μέρα μετά το παιχνίδι, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την διάγνωση, η οποία αναφέρει πως ο παίκτης υπέστη εξάρθρημα τρίτου βαθμού της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης.

Θυμίζουμε ότι στην προπόνηση της Τετάρτης (28/2) ο Τάσος Αντωνάκης υπέστη κάταγμα του πρώτου μετακάρπιου στο δεξί χέρι, ενώ ένα μήνα νωρίτερα ο Μπέρικ ΖανΛουί είχε υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Ο Δημήτρης Βεργίνης υπέστη εξάρθρημα τρίτου βαθμού της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης κατά τον τραυματισμό του στις αρχές του αγώνα με τον Πανερυθραϊκό.

Μόλις 1’35’’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Βεργίνης τραυματίστηκε στην κλείδα κι αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, υπό τη συνοδεία του GM της ομάδας, Χρήστου Μαγγίνα.

Το αποτέλεσμα των εξετάσεων οδήγησε στην προαναφερόμενη διάγνωση. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα στον αρχηγό του Πανιωνίου.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας να είναι ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ