Νέα συνεργασία για το Παλαιό Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο ανακοίνωσε τη συνεργασία του με εταιρεία ένδυσης στο ανδρικό και το γυναικείο τμήμα
Το δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει: “Η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Π.Φ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία ένδυσης “NIKE” η οποία θα ντύνει το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας καθώς και τα τμήματα των υποδομών”. Ο διευθυντής του Sports Marketing and Sales της “ELMEC Sport” κ. Μάρκος Λαγός ανέφερε: ”
Η συνεργασία μας θα είναι διετής και θα αφορά το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα του Παλαιού Φαλήρου αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου. Εύχομαι να φέρει γούρι στην ομάδα και να επιτευχθούν οι στόχοι της με πολλές επιτυχίες“.
Ο κ. Μάνθος Δουζινάς ο οποίος κατέχει το πόστο του Sports Marketing and Manager της “NIKE Hellas” δήλωσε: ”
Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με το Παλαιό Φάληρο σε όλα τα τμήματα που έχει το σωματείο με μεγάλη ιστορία“.
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Πατέρας τόνισε: ”
Η ΝΙΚΕ είναι η κορυφαία εταιρεία υλικού στον χώρο ένδυσης και υπόδησης και άλλων βοηθημάτων στο μπάσκετ και με αυτό το σκεπτικό προχωρήσαμε στην συνεργασία η οποία είναι διετής με προοπτική να συνεχιστεί για πολλά χρόνια.
Είναι σημαντικό χτίζοντας μια μεγάλη ομάδα και κάνοντας μεταγραφές όπως της Δημητράκου, της Καραμπατζάκη, της Δεληγιάννη και της Κιουρτζίδου, να κάνουμε σχεδιασμό για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στο υλικό που μας έχουν παραδώσει είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ευελπιστούμε και οι δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες στην προσπάθεια που κάνουμε στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη
“.