ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Νέα επίθεση Πίπεν στον Τζόρνταν: "Όλοι λένε για το Flu game, κανείς δεν μιλάει για 'bad back game' όμως"

Οι Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν
Οι Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν Ⓒ 1990 JOHN SWART/ ASSOCIATED PRESS

Ο Σκότι Πίπεν επιτέθηκε ξανά στον Μάικλ Τζόρνταν, αυτή την φορά σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την έκδοση της βιογραφίας του, κοροϊδεύοντας το περίφημο "Flu Game" στους τελικούς του 1997, λέγοντας ότι ο ίδιος είχε σοβαρότερο θέμα στους τελικούς του 1998 όταν έπαιζε με πρόβλημα στην μέση.

Ο Σκότι Πίπεν είχε ρίξει τις πρώτες προειδοποιητικές βολές σχετικά με όσα αναφέρει στην βιογραφία του για τον Μάικλ Τζόρνταν που πλέον έχει βγει στην κυκλοφορία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε λοιπόν με αφορμή το βιβλίο του, φρόντισε να κάνει νέα επίθεση έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε.

Με την συζήτηση να πηγαίνει στους τελικούς του 1998 με τους Τζαζ, όταν ο Πίπεν έπαιξε με τεράστιες ενοχλήσεις στην μέση στο Game 6 και ήταν στα αποδυτήρια πάνω από 20 λεπτά πριν επιστρέψει να αγωνιστεί χωλαίνοντας, ο παλαίμαχος φόργουορντ δήλωσε: "Δεν θα είχα παίξει στο Game 7 των τελικών του 1998. Το ήξερα από μερικές ημέρες πριν. Ήξερα πριν το Game 6 ότι είχα ένα παιχνίδι μέσα μου και στο ξεκίνημα του αγώνα έπειτα από ένα κάρφωμα δέχθηκα ένα σπρώξιμο από τον Μαλόουν και αυτό με ζόρισε σε όλο το παιχνίδι. Πήγαινα στα αποδυτήρια έκανε ένεση κορτιζόνης και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Ξέρω όμως ότι δεν θα έπαιζα στο Game 7".

Ακολούθως έγινε η ερώτηση για το περίφημο "Flu Game" του Μάικλ Τζόρνταν (που κατά τον ίδιο ήταν τελικά τροφική δηλητηρίαση από πίτσα), όταν στο Game 5 των τελικών του 1997 κόντρα στους Τζαζ ήταν σε τραγική κατάσταση αλλά οδήγησε τους Μπουλς στην νίκη με 90-88 σημειώνοντας 38 πόντους. Και ο Πίπεν... απασφάλισε.

"Ορίστε τι έχω να πω. Είναι πιο εύκολο να παίξεις με κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου ή με γρίπη; Δεν βλέπω πολλά "bad back games" (σ.σ παιχνίδια με ενοχλήσεις στην μέση), αλλά βλέπω "Flu games". Γρίπη... Έλα τώρα".

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

TAGS ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ