NCAA

NCAA, Final Four: Στον τελικό το Κονέκτικατ του Ρούμογλου και το Σαν Ντιέγκο Στέιτ

Ο Άντρε Τζάκσον με την φανέλα του Κονέκτικατ
Ο Άντρε Τζάκσον με την φανέλα του Κονέκτικατ Ⓒ 2023 DAVID J. PHILLIP/ ASSOCIATED PRESS

Σπουδαία τιμή για το ελληνικό μπάσκετ, αφού το Κονέκτικατ του Απόστολου Ρούμογλου λύγισε με 72-59 το Μαϊάμι του Φίλιππου Γκόρου και προκρίθηκε στον τελικό του Final Four του NCAA και θα αντιμετωπίσει το Σαν Ντιέγκο Στέιτ που νίκησε με buzzer-beater του Φλόριντα.

Το ελληνικό μπάσκετ θα έχει εκπροσώπηση στον τελικό του Final Four του NCAA! Το Κονέκτικατ του Απόστολου Ρούμογλου λύγισε με 72-59 το Μαϊάμι του Φίλιππου Γκόρου και προκρίθηκε στον τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει το τρομερό Σαν Ντιέγκο Στέιτ.

Οι Χάσκις είχαν για κορυφαίο τον Άνταμ Σανόγκο με 21 πόντους, με τον Τζόρνταν Χόκινς να προσθέτει 16.3 πόντους. Ο Απόστολος Ρούμογλου αγωνίστηκε για 1 λεπτό και δεν σκόραρε.

Για το Μαϊάμι, ο Αϊζέια Γουόνγκ είχε 15 πόντους και ο Τζόρνταν Μίλερ 11 πόντους, ενώ ο Φίλιππος Γκόρος έμεινε άποντος με 0/1 τρίποντο στο 1 λεπτό που χρησιμοποιήθηκε.

Στον δεύτερο ημιτελικό, το Σαν Ντιέγκο Στέιτ επικράτησε με 72-71 του Φλόριντα χάρη σε buzzer-beater του Λαμόντ Μπάτλερ, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

TAGS NCAA FINAL FOUR FINAL 4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ