NBA

NBAer έχει επενδύσει σε περισσότερες από 300 εταιρείες

NBAer έχει επενδύσει σε περισσότερες από 300 εταιρείες
2023 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Σπουδαία έσοδα από το μπάσκετ, σπουδαία έσοδα και από τις εξωγηπεδικές επενδύσεις για τον Θαντ Γιανγκ.

Λίγες ημέρες πριν από τα 35α γενέθλιά του, ο Θαντ Γιανγκ αισθάνεται καλά με την πορεία του στο NBA. Παίζει στην κορυφαία λίγκα του κόσμου από το 2007, έχει φορέσει τις φανέλες των Σίξερς, των Τίμπεργουλβς, των Νετς, των Πέισερς, των Μπουλς, των Σπερς και των Ράπτορς, σύμφωνα με το spotrac έχει εισπράξει 138.5 εκατομμύρια δολάρια και θα πάρει άλλα οκτώ εάν η ομάδα του Τορόντο δεν τον αποδεσμεύσει έως τις 30 Ιουνίου. Ωστόσο, εξίσου αποτελεσματική είναι η πορεία του και εκτός γηπέδου. Αν όχι ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Σύμφωνα με τον Άντριου Πέτκας, δημοσιογράφο που ασχολείται με οικονομικής φύσεως πτυχές στις ζωές αθλητών, ο Γιανγκ έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία, την Reform Ventures και έχει επενδύσει σε περισσότερα από 300 brands. Ανάμεσά τους στις εταιρείες Lyft, Coinbase, DraftKings, AirBnb, οι οποίες έχουν πολλαπλασιάσει από οκτώ έως 20 φορές τις αρχικές του επενδύσεις. Εκτός όλων αυτών, ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ιδιοκτήτης και των Μπρισμπέιν Μπούλετς, ομάδας που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.

Στην καριέρα του στο NBA ο Γιανγκ έχει 12.4 πόντους (53% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο, 66% στις βολές), 5.7 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.4 λάθη ανά 28.6 λεπτά σε 1139 αγώνες κανονικών περιόδων.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ