NBA

NBA, ξέσπασε ο Ντρέιμοντ Γκριν επειδή έγινε γνωστό ότι οι Γουόριορς θέλουν τον Χάουαρντ: "Όνειρό μου η μέρα που δεν θα διαρρέουν τα πάντα στα ΜΜΕ"

Golden State Warriors forward Draymond Green stands on the court during the second half of Game 6 of a first-round NBA basketball playoff series against the Sacramento Kings in San Francisco, Friday, April 28, 2023. (AP Photo/Godofredo A. Vásquez)
Golden State Warriors forward Draymond Green stands on the court during the second half of Game 6 of a first-round NBA basketball playoff series against the Sacramento Kings in San Francisco, Friday, April 28, 2023. (AP Photo/Godofredo A. Vásquez) AP PHOTO / GODOFREDO A. VASQUEZ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι έγινε γνωστό ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα προπονηθεί μαζί με αυτόν και τον Κρις Πολ για να υπογράψει στους Γουόριορς, γράφοντας ότι ονειρεύεται την ημέρα που δεν θα διαρρέουν οι ειδήσεις στα ΜΜΕ.

Η είδηση ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ πέρασε από συνεντεύξεις για δύο ημέρες από τους Γουόριορς και θα προπονηθεί με τους Ντρέιμοντ Γκριν και Κρις Πολ για να πείσει το Γκόλντεν Στέιτ έδειξε ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο. Η διαρροή της είδησης ωστόσο εκνεύρισε τον Γκριν.

Ο σταρ των Γουόριορς δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι έγινε γνωστό το ενδιαφέρον των "Πολεμιστών" για τον βετεράνο σέντερ και παρέθεσε την σχετική είδηση στο twitter, σχολιάζοντας εμφανώς εκνευρισμένος: "Μία μέρα, μία μέρα, δεν θα διαρρέουν όλα. Μία μέρα. Μπράβο σε εσένα Τζέισον (σ.σ Ντούμας, ο δημοσιογράφος που έβγαλε την είδηση). Αλλά μία μέρα, δεν θα διαρρέουν ΟΛΑ. Έχω αυτό το όνειρο".

Δείτε το σχετικό post:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ