NBA

NBA, Τζοέλ Εμπίντ: "Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να βγω MVP"

Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς Ⓒ 2022 DAVID DERMER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζοέλ Εμπίντ ξέσπασε μετά την νίκη των Σίξερς επί των Καβαλίερς, όπου είχε 44 πόντους, δηλώνοντας ότι δεν ξέρει τι άλλο πρέπει να κάνει για να βγει MVP, ενώ πρόσθεσε πως αν δεν το κατακτήσει θα πιστέψει ότι ο κόσμος τον... μισεί.

Ο Τζοέλ Εμπίντ διέλυσε την άμυνα των Καβαλίερς με 44 πόντους και 17 ριμπάουντ στην νίκη των Σίξερς με 112-108 και μετά τον αγώνα δήλωσε - έπειτα από ερώτηση που του έγινε - πως θεωρεί ότι αξίζει το βραβείο του MVP. Βασικά, έτσι όπως έθεσε το θέμα, φάνηκε να πιστεύει πως αν ΔΕΝ βγει MVP τότε απλώς ο κόσμος τον μισεί!

"Αν πάρω το βραβείο έχει καλώς" δήλωσε αρχικά - φαινομενικά ήρεμα - ο Εμπίντ, πριν ξεσπάσει στην συνέχεια: "Αν δεν το κερδίσω, τότε δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Θα νιώθω ότι με μισούν. Αισθάνομαι ότι τα στάνταρ που υπάρχουν για τους παίκτες από την Φιλαντέλφεια ή για εμένα είναι διαφορετικά" .

Με την σεζόν να μπαίνει στην τελική ευθεία, οι Εμπίντ, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς είναι οι τρεις που "τρέχουν" στην κούρσα για τον MVP. Οι διαφορές τους είναι ελάχιστες. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το πού θα καταλήξει το βραβείο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ