NBA

NBA, Τζέιμς Χάρντεν: "Δεν έχω σκεφτεί το μέλλον μου, θέλω απλώς να διεκδικήσω ένα πρωτάθλημα"

Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Σίξερς
Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέιμς Χάρντεν εμφανίστηκε αινιγματικός στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς στα playoffs όταν κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του, λέγοντας ότι δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει το καλοκαίρι, όπου έχει το δικαίωμα να κάνει opt out από το συμβόλαιό του.

Οι Σίξερς αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο των playoffs από τους Σέλτικς μετά την ήττα τους στο Game 7 και είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν ήδη το μέλλον. Ένα μέλλον ωστόσο που έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό γύρω από το όνομα του Τζέιμς Χάρντεν, με τον ίδιο να μην κάνει... πιο εύκολα τα πράγματα.

Ο "Μούσιας" μίλησε στα ΜΜΕ μετά το Game 7 και με τους δημοσιογράφους να τον ρωτάνε τι θα κάνει το καλοκαίρι - όπου έχει το δικαίωμα να γίνει free agent αν κάνει opt out από το συμβόλαιό του - απάντησε... ξερά ότι "δεν έχω σκεφτεί το μέλλον". Λίγο αργότερα όμως, σε δεύτερη ερώτηση πάνω στο ίδιο θέμα αρκέστηκε να πει πως "θέλω να είμαι σε θέση που θα διεκδικήσω ένα πρωτάθλημα".

Ο Χάρντεν παραδέχθηκε πάντως ότι ήταν απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, λέγοντας ότι "η πορεία μας σταμάτησε στον δεύτερο γύρο. Είμαι πολύ απογοητευμένος και εκνευρισμένος. Θέλω να πω πολλά, αλλά είμαι εκνευρισμένος".

Κλείνοντας, ο Χάρντεν ρωτήθηκε και για την σχέση του με τον Ντοκ Ρίβερς, όπου απάντησε πάλι με μερικές λέξεις που μπορούν να ερμηνευτούν... ποικιλοτρόπως, λέγοντας πως "η σχέση μας είναι ΟΚ".

Για την ιστορία, εδώ και αρκετές εβδομάδες αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Χάρντεν θα σκεφτόταν μία επιστροφή στους Ρόκετς το καλοκαίρι. Το Χιούστον ωστόσο απέχει αρκετά από το να θεωρηθεί διεκδικητής του τίτλου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ