NBA

NBA: Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Γκραντ Χιλ φορούσαν μάσκες οξυγόνου για να αντέξουν στο υψόμετρο του Ντένβερ

NBA: Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Γκραντ Χιλ φορούσαν μάσκες οξυγόνου για να αντέξουν στο υψόμετρο του Ντένβερ
PRINTSCREEN

Το υψόμετρο του Ντένβερ είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει θέματα στον κόσμο, με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ και τον Γκραντ Χιλ να θέλουν να είναι ασφαλείς, με αποτέλεσμα ένα VIDEO να τους απαθανατίσει να έχουν μάσκες οξυγόνου στις διακοπές από το σχόλιό τους για το Game 1 των NBA Finals των Νάγκετς με τους Χιτ.

Το 5280 υπάρχει παντού στο Ντένβερ. Ο λόγος είναι για να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι το υψόμετρο στην περιοχή είναι στα 1.609 μέτρα (5.280 πόδια). Η ποσότητα οξυγόνου είναι μικρή στην περιοχή. Και αυτό οδήγησε τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Γκραντ Χιλ στην απόφαση να έχουν μαζί τους... οξυγόνο για να σιγουρευτούν ότι δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Ένα VIDEO που κυκλοφόρησε δείχνει τους δύο παλαίμαχους σταρ - και νυν σχολιαστές - να κάνουν ένα διάλειμμα από το σχόλιό τους στο Game 1 των NBA Finals ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Χιτ στο Ντένβερ και να φορούν μάσκες οξυγόνου, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη απόφαση των Μπάρκλεϊ και Χιλ αντιμετωπίστηκε χιουμοριστικά από αρκετούς, κάποιοι θυμήθηκαν την ατάκα του Έρικ Σπόλστρα για το... κλιματιστικό στο Μαϊάμι. Οι δύο παλαίμαχοι NBAερς ωστόσο δεν το έκαναν αυτό για να γίνουν viral. Ήταν κάτι που αισθάνθηκαν πως έπρεπε να κάνουν για να έχουν αρκετό οξυγόνο στον οργανισμό τους. Αμφότεροι εξάλλου έχουν αγωνιστεί πολλές φορές στο συγκεκριμένο γήπεδο όταν ήταν παίκτες και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τους κινδύνους.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ