NBA

NBA, τρελό ξέσπασμα του τεχνικού των Ράπτορς: "Αυτά είναι μ@λ@κίες, αν έπρεπε να νικήσουν οι Λέικερς να μας το έλεγαν να μην παίξουμε"

NBA, τρελό ξέσπασμα του τεχνικού των Ράπτορς: "Αυτά είναι μ@λ@κίες, αν έπρεπε να νικήσουν οι Λέικερς να μας το έλεγαν να μην παίξουμε"
PRINTSCREEN

Ο τεχνικός των Ράπτορς, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, είχε ένα από τα πιο τρελά ξεσπάσματα που έχει δει το NBA τα τελευταία χρόνια, βάζοντάς τα ανοιχτά με την διαιτησία, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις με αφορμή το γεγονός ότι οι βολές ήταν 23-2 στην τέταρτη περίοδο για τους "Λιμνανθρώπους".

Οι Ράπτορς πάλεψαν κόντρα στους Λέικερς στο Λ.Α, αλλά στο τέλος γνώρισαν την ήττα με 132-131. Με τις βολές όμως να είναι 36-13 υπέρ των Λέικερς - και κυρίως 23-2 στην τέταρτη περίοδο - αυτό έφερε ένα από τα πιο τρελά ξεσπάσματα που έχει το δει το NBA από προπονητή σε συνέντευξη Τύπου.

Υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, με τον τεχνικό των Ράπτορς να καλείται να σχολιάσει την διαφορά στις βολές και να λέει πράγματα που είναι δεδομένο ότι θα φέρουν προς το μέρος του ένα μεγάλο πρόστιμο.

Αναλυτικά, ο Ραγιάκοβιτς δήλωσε:

"Αυτά που έγιναν σήμερα είναι μ@λ@κίες. Είναι ντροπή για τους διαιτηρές και την λίγκα. Οι Λέικερς είχαν 23 βολές και εμείς 2 στην τέταρτη περίοδο. Πώς να παίξουμε; Καταλαβαίνω τον σεβασμό στους All Star, αλλά έχουμε σταρ και εμείς.

Πώς γίνεται ο Σκότι Μπαρνς, που παίζει σαν All Star φέτος, και πηγαίνει σε κάθε φάση προς το καλάθι με δύναμη, χωρίς να κάνει θέατρο και να εκτελεί 2 βολές σε όλο τον αγώνα. Πώς γίνεται; Πώς θα μου το εξηγήσετε;

Έπρεπε να νικήσουν οι Λέικερς σήμερα; Αν έπρεπε να γίνει αυτό πείτε το μας για να μην κατέβουμε να παίξουμε. Δώστε τους την νίκη. Ήταν άδικο αυτό που έγινε σήμερα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει. Ο Σκότι Μπαρνς θα γίνει All Star, θα είναι το πρόσωπο της λίγκας. Αυτό που γίνεται με αυτόν φέτος είναι σκ@τ@.

Δεν μου δόθηκε καμία εξήγηση ούτε για ένα επιθετικό φάουλ που έδωσαν στο τέλος εναντίον μας. Δεν θέλουν να μας ακούσουν. Συνολικά είχαν 36 βολές οι Λέικερς και 13 εμείς. Εκτέλεσαν 23 βολές στην 4η περίοδο. Τι συζητάμε τώρα; Πώς θα παίξουμε έτσι; Συμβαίνει όλη την σεζόν και λέω στους παίκτες μου να είναι επαγγελματίες, αλλά για πόσο καιρό ακόμα θα το λέω αυτό;"

Δείτε το ξέσπασμα του Ραγιάκοβιτς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ