NBA

NBA: Τρελό σκηνικό, με τον Καρλάιλ να ανακοινώνει ότι ο Τρίσταν Τόμπσον αποχωρεί από τους Πέισερς για χάρη των Μπουλς

Ο Τρίσταν Τόμπσον με την φανέλα των Πέισερς
Ο Τρίσταν Τόμπσον με την φανέλα των Πέισερς Ⓒ 2022 DARRON CUMMINGS/ASSOCIATED PRESS

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του αγώνα των Πέισερς με τους Γουίζαρντς, με τον προπονητή της Ιντιάνα, Ρικ Καρλάιλ, να ανακοινώνει την αποδέσμευση του Τρίσταν Τόμπσον, αλλά και ότι ο Καναδός θα ενταχθεί στους Μπουλς.

Οι Μπουλς πρόσθεσαν εμπειρία και - το κυριότερο - βάθος στο χτυπημένο από τραυματισμούς ρόστερ τους, αφού συμφώνησαν με τον Τρίσταν Τόμπσον. Το περίεργο ωστόσο δεν είναι αυτό, όσο ότι την είδηση έκανε γνωστή ο... προπονητής των Πέισερς, Ρικ Καρλάιλ, μετά την νίκη της Ιντιάνα επί των Γουίζαρντς (113-108), όπου ο Τόμπσον είχε 17 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής!

Σε ένα από τα πιο ασυνήθιστα σκηνικά των τελευταίων χρόνων, ο τεχνικός της Ιντιάνα ευχαρίστησε τον Τόμπσον για την προσφορά του στην συνέντευξη τύπου και μετά ανακοίνωσε τα νέα, δηλώνοντας: ταν ωραίο όσο κράτησε. Θα πάει σε μία νέα ομάδα, θα ενταχθεί σε μία ανατολική ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Είναι λίγο βόρεια, ξεκινάει από "Σ" και τελειώνει σε "Ο". Εννοώ το Σικάγο για όποιον δεν το κατάλαβε!" Για το γεγονός μίλησε και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Μπουλς, λέγοντας ότι ο Τόμπσον είναι καλός φίλος του, με παραστάσεις και θα βοηθήσει το Σικάγο.

Ο Τόμπσον πρόλαβε να αγωνιστεί σε τέσσερις αγώνες με τους Πέισερς, στους οποίους βρέθηκε στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Ντομάντας Σαμπόνις στους Κινγκς για χάρη των Ταϊρίς Χαλιμπάρτον και Μπάντι Χιλντ. Με την απόκτηση του Τόμπσον οι Μπουλς έχουν πλέον έναν παίκτη με παραστάσεις πρωταθλητισμού (κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2016 με τους Καβς), αλλά και έναν φόργουορντ/σέντερ που θα μπορέσει να δώσει ανάσες στον Νίκολα Βούτσεβιτς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ