NBA

NBA: Το no call στο Νικς - Πίστονς για το οποίο φωνάζει το Ντιτρόιτ και έκανε έξαλλο τον Γουίλιαμς

NBA: Το no call στο Νικς - Πίστονς για το οποίο φωνάζει το Ντιτρόιτ και έκανε έξαλλο τον Γουίλιαμς
PRINTSCREEN

Δείτε το VIDEO με το no call στο Νικς - Πίστονς που οδήγησε στην νίκη των Νεοϋορκέζων, στις φωνές του Ντιτρόιτ και στο ξέσπασμα του Μόντι Γουίλιαμς μετά το ματς. Παραδέχθηκαν το λάθος τους οι διαιτητές.

Οι Νικς πήραν μία τρελή νίκη με 113-111 επί των Πίστονς, ωστόσο - απολύτως λογικά - όλοι μετά το ματς μιλούσαν για την τελευταία φάση που έκρινε και τον νικητή.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 110-111, ο Άουσαρ Τόμπσον έκλεψε την μπάλα και πήγε να φύγει στον αιφνιδιασμό. Τότε όμως ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο βούτηξε στα πόδια του και τον έριξε στο παρκέ - μπροστά σε έναν εκ των τριών διαιτητών - με τους Νικς να κλέβουν την μπάλα και τον Τζος Χαρτ να ευστοχεί σε καλάθι και φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο, τεχνικός των Πίστονς, Μόντι Γουίλιαμς ήταν έξαλλος κατά την διάρκεια του αγώνα για αυτό το no call και δεν ηρέμησε ούτε όταν πήγε στην συνέντευξη Τύπου, βάζοντάς τα ανοιχτά με τους διαιτητές και το NBA, με την τριάδα των ρέφερι να παραδέχεται δημόσια το λάθος της μετά το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο αυτό να αλλάζει κάτι στο αποτέλεσμα.

Δείτε την φάση που έκρινε τον αγώνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ