NBA

Το επικό tweet της συζύγου του Στιβ Κερ για το αγχωτικό φινάλε του Game 4 των Γουόριορς με τους Κινγκς

Το επικό tweet της συζύγου του Στιβ Κερ για το αγχωτικό φινάλε του Game 4 των Γουόριορς με τους Κινγκς
AP PHOTO/JEFF CHIU

Μαντάρα τα έκαναν οι Γουόριορς στο φινάλε του Game 4 με τους Κινγκς και παραλίγο να χάσουν "δικό" τους ματς, με τη σύζυγο του Στιβ Κερ, Μάργκοτ, να κάνει μια επική ανάρτηση στο Twitter για το αγχωτικό τέλος του αγώνα.

Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς είχε το Game 4 ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Σακραμέντο Κινγκς, με τη σύζυγο του Στιβ Κερ να νιώθει ότι χάνει χρόνια από τη ζωή της από την αγωνία και να κάνει μια επική ανάρτηση.

Οι περσινοί πρωταθλητές του NBA προηγούνταν με 5 πόντους (126-121) 42" πριν το τέλος του αγώνα, αλλά ο Στεφ Κάρι μπερδεύτηκε και κάλεσε time-out, ενώ η ομάδα του δεν είχε άλλο στη διάθεση της. Ως εκ τούτου οι Γουόριορς χρεώθηκαν με τεχνική ποινή, ενώ λίγο αργότερα ο περσινός MVP των τελικών, αστόχησε σε floater, δίνοντας την ευκαιρία στους Κινγκς να έχουν την τελευταία επίθεση. Για καλή τους τύχη ο Χάρισον Μπαρνς δεν βρήκε στόχο στο τρίποντο που επιχείρησε κι έτσι οι Πολεμιστές έκαναν το 2-2 στη σειρά.

Βλέποντας όλα αυτά η Μάργκοτ Κερ έγραψε στο Twitter: "Πόσα χρόνια ζουν κατά μέσο όρο οι σύζυγοι των προπονητών; Ρωτάω για μία φίλη".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ