NBA

NBA, Θάντερ: Τέλος η σεζόν για Ντορτ, Ζερόμ και Μουσκάλα

Ο Λου Ντορτ των Θάντερ
Ο Λου Ντορτ των Θάντερ Ⓒ 2022 SUE OGROCKI/ASSOCIATED PRESS

Οι Θάντερ κοιτάζουν ήδη την... σεζόν 2022/23, ανακοινώνοντας ότι Λου Ντορτ, Μάικ Μουσκάλα και Τάι Ζερόμ πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου και τέθηκαν εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Οι Θάντερ συνεχίζουν να έχουν το βλέμμα στο... NBA Draft 2022, κυνηγώντας ένα ψηλό πικ. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, ανακοίνωσαν ότι τρεις παίκτες τους τέθηκαν εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν επειδή χειρουργήθηκαν, με το βλέμμα στην επόμενη χρονιά.

Ο λόγος για τους Λου Ντορτ (επέμβαση στον αριστερό ώμο), Τάι Ζερόμ (επέμβαση στους προσαγωγούς) και Μάικ Μουσκάλα (επέμβαση στον αστράγαλο), οι οποίοι πέρασαν την ίδια περίοδο την πόρτα του χειρουργείου και ελπίζουν ότι θα είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσει η προετοιμασία της Οκλαχόμα Σίτι την επόμενη σεζόν.

Την φετινή σεζόν ο Ντορτ είχε 17.2 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 4.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής, ο Μουσκάλα 8 πόντους και 3 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 14 λεπτά συμμετοχής και ο Ζερόμ 7.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ