ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ

NBA, Θάντερ: Πλήγμα με Χόλμγκρεν, χάνει όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού

Oklahoma City Thunder forward Chet Holmgren (7) runs the court against the Memphis Grizzlies during an NBA summer league basketball game Wednesday, July 6, 2022, in Salt Lake City. (AP Photo/Jeff Swinger)
Oklahoma City Thunder forward Chet Holmgren (7) runs the court against the Memphis Grizzlies during an NBA summer league basketball game Wednesday, July 6, 2022, in Salt Lake City. (AP Photo/Jeff Swinger) 2022 AP PHOTO/JEFF SWINGER

Σοβαρό πλήγμα στους Θάντερ που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του ρούκι τους, Τσετ Χόλμγκρεν που λόγω τραυματισμού θα χάσει όλη τη σεζόν 2022/23.

Άτυχος στάθηκε στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ το Νο2 του Draft, Τσετ Χόλμγκρεν που θα χάσει όλη τη σεζόν 2022/23 λόγω προβλήματος τραυματισμού στο δεξί πόδι.

Ο Χόλμγκρεν τραυματίστηκε σε ημιεπαγγελματικό τουρνουά στο Σιάτλ στο οποίο συμμετείχαν και οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζέισον Τέιτουμ, το οποίο ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε λόγω του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο και της υγρασίας.

Ο ύψους 2.13 σέντερ λοιπόν θα περιμένει ακόμα μία σεζόν να κάνει το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ.

"Είμαστε απογοητευμένοι για τον Τσετ αν σκεφτούμε τον ενθουσιασμό που είχε να βρεθεί στο παρκέ με τους συμπαίκτες του φέτος. Ξέρουμε πως έχει μέλλον στην καριέρα του με τον οργανισμό μας και την κοινότητα της Οκλαχόμα. Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι η προσήλωσή του και η συγκέντρωσή του. Περιμένουμε την ίδια συμπεριφορά όσο θα δουλεύουμε την περίοδο της αποκατάστασης", δήλωσε ο GM των Θάντερ, Σαμ Πρέστι.

TAGS ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ