NBA

NBA, Θάντερ: Ο Βασίλιε Μίτσιτς δεν αγχώνεται για το χρόνο συμμετοχής του

NBA, Θάντερ: Ο Βασίλιε Μίτσιτς δεν αγχώνεται για το χρόνο συμμετοχής του
AP PHOTO/GERALD HERBERT

Ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι αποφασισμένος να πετύχει στο NBA και δεν αγχώνεται που δεν έχει βρει ακόμα σταθερό ρόλο στους Θάντερ.

Ο δύο φορές πρωταθλητής της EuroLeague, Βασίλιε Μίτσιτς, έκανε το άλμα για το NBA το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο, ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει έναν σταθερό ρόλο στους Θάντερ. Ο Σέρβος γκαρντ μετράει 3.4 πόντους και 2.5 ασίστ ανά 12 λεπτά συμμετοχής σε 29 από τα 50 παιχνίδια της Οκλαχόμα που έχει αγωνιστεί, όμως, εκείνος δεν αγχώνεται για αυτό.

"Όσον αφορά την ίδια την προσαρμογή και το αν είμαι ήρεμος με αυτή την κατάσταση, είμαι, ειλικρινά, γιατί αρχικά ήθελα να μπω στο NBA με τον σωστό τρόπο. Ποτέ δεν κυνήγησα κάτι στη ζωή μου. Πάντα έφτιαχνα το δρόμο μου κάπου, όπου κι αν βρισκόμουν. Δεν είχα ποτέ ευκαιρία από την αρχή, αλλά την έβρισκα μετά από καιρό.

Έχω την εμπειρία και κατάλαβα ότι με σέβονται από το μέγεθος και το ύψος του συμβολαίου που μου προσέφεραν. Ήξερα ποιο είναι το concept της ομάδας, τι προσπαθούν να κάνουν εδώ τα τελευταία χρόνια και το τι παίκτες θα υπάρχουν στη θέση μου. Όλα αυτά μου ήταν ξεκάθαρα.

Φυσικά, ως άνθρωπος, δεν έχω συμβιβαστεί με την τρέχουσα κατάσταση, όσον αφορά την επιθυμία μου να αποδείξω ο ποιος είμαι και να αλλάξω τη ροή που παρουσιάστηκε στην αρχή. Το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής, για αυτό δεν έχω άγχος.

Θέλω να είμαι ένας ολοκληρωμένος παίκτης στο ΝΒΑ, όχι να έρθω απλώς για να είμαι εδώ. Το έχω πει πολλές φορές και νομίζω ότι είναι μέρος της διαδικασίας που συμβαίνει τώρα", ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο B92.

TAGS NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ