NBA

NBA: Τεράστιο πρόβλημα ο ανεμβολίαστος Τάιμπουλ για τους Σίξερς εν όψει playoffs

Ο Ματίς Τάιμπουλ των Σίξερς
Ο Ματίς Τάιμπουλ των Σίξερς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Χωρίς τον κορυφαίο τους αμυντικό σε τουλάχιστον δύο, ίσως και τρία παιχνίδια θα μπουν στα playoffs οι Σίξερς καθώς ο Ματίς Τάιμπουλ παραμένει ανεμβολίαστος και παραδέχεται ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

Η τέταρτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια, στέλνει τους Σίξερς απέναντι στους Ράπτορς στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA. Θα τους στείλει ωστόσο στο Τορόντο για τους αγώνες 3 και 4 χωρίς τον κορυφαίο τους αμυντικό, τον Ματίς Τάιμπουλ, έναν σπουδαίο περιφερειακό κυνηγό, που είναι ανεμβολίαστος και δεν έχει το δικαίωμα να μπει στον Καναδά.

Ο Τάιμπουλ, ο οποίος έγραψε 5.7 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 1.1 μπλοκ ανά 25.4 λεπτά στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, είναι ο παίκτης που τρέχει για όλους, ο αμυντικός που καλύπτει τρύπες, συμπαίκτες και αναλαμβάνει τον κορυφαίο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Δεν θα μπορεί να το κάνει αυτό σε τουλάχιστον δύο, ίσως και τρία παιχνίδια απέναντι στους Ράπτορς.

"Πρόκειται για μία απόφαση που πήρα πριν από πολύ καιρό. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι στο οποίο χρησιμοποιούσαμε την κινεζική και την φυσιοπαθητική ιατρική. Δεν αναφέρουμε ποτέ τον όρο αντιεμβολιαστής. Έκανα την πρώτη δόση πέρυσι, πιστεύοντας ότι θα με βοηθήσει να μην νοσήσω και να μην μεταδίδω τον κορονοϊό, αυτό φυσικά δεν συνέβη, οπότε αισθάνομαι πιο άνετα με εναλλακτικές μεθόδους. Δεν είδα κάποιο προνόμιο από το εμβόλιο" ήταν τα λόγια του Τάιμπουλ.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ