NBA

NBA: Τέλος η σεζόν για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, έχασε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ

Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates after scoring during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks Tuesday, March 1, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates after scoring during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks Tuesday, March 1, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) © 2022 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Οριστικά εκτός συζήτησης για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς οι Λέικερς ενημέρωσαν ότι δεν θα παίξει στα τελευταία δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Όπως αναμενόταν, ο αποκλεισμός των Λέικερς από τα playoffs και το play-in tournament, οδήγησε στον επίλογο της σεζόν για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας του Λος Άντζελες στην κανονική περίοδο και θα χάσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ είτε από τον Τζοέλ Εμπίντ, είτε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Βασιλιάς δεν θα πιάσει το όριο των 58 αγώνων (έπαιξε σε 56 ματς), με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα να μην προκριθεί για το βραβείο. Ο Εμπίντ προηγείται με 30.42 πόντους ανά αγώνα σε 67 παιχνίδια, ενώ ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται στους 29.88 σε 66 συμμετοχές. Τέταρτος είναι ο Λούκα Ντόντσιτς με 28.3 και πέμπτος ο Τρέι Γιανγκ, επίσης με 28.3.

Με δύο αγώνες να απομένουν για το φινάλε, ο Εμπίντ μάλλον έχει κλειδώσει τον τίτλο, καθώς όλα δείχνουν πως ούτε εκείνος, αλλά ούτε και ο Γιάννης, θα παίξουν και στα δύο παιχνίδια των Σίξερς και των Μπακς πριν από τα playoffs.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ