ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

NBA: Στους Γουόριορς για δύο χρόνια ο Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο

Sacramento Kings guard Donte DiVincenzo (0) dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers Saturday, April 9, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Sacramento Kings guard Donte DiVincenzo (0) dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers Saturday, April 9, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) 2022 AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Στους πρωταθλητές Γουόριορς θα αγωνίζεται για την επόμενη διετία ο πρώην παίκτης των Μπακς και των Κινγκς, Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο με το συμβόλαιό του να φτάνει συνολικά τα 9.3 εκατομμύρια.

Η Free agency έχει ανοίξει για τα καλά και οι ελεύθεροι παίκτες ψάχνουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Αυτόν βρήκε ο Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο που συμφώνησε με τους πρωταθλητές Γουόριορς για δύο χρόνια και θα γίνει κάτοικος Γκόλντεν Στέιτ. Όπως αναφέρουν στην Αμερική, ο ΝτιΒιτσέντζο θα βάλει στα ταμεία του συνολικά 9.3 εκατομμύρια δολάρια τις επόμενες δύο σεζόν.

Ο ΝτιΒιτσέντζο αποτέλεσε κομμάτι της ανταλλαγής ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες που τον έστειλε από τους Μιλγουόκι Μπακς στους Σακραμέντο Κινγκς τον Φλεβάρη του 2022. Με την φανέλα των "βασιλιάδων" ο 25χρονος γκαρντ είχε μέσο όρο 10.3 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ σε συνολικά 25 ματς που αγωνίστηκε.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ